“Dacă fac asta, se ajunge departe!” Ce spune Meme Stoica despre planul maghiarilor de a aduce pe stadion “Ungaria Mare”

Ioan Valentin Oprea 23.03.2023, 12:56
“Dacă fac asta, se ajunge departe!” Ce spune Meme Stoica despre planul maghiarilor de a aduce pe stadion “Ungaria Mare”

Meme Stoica crede că maghiarii vor avea de plătit dacă vor pemite, până la urmă, accesul fanilor pe stadion cu însemnele Ungariei Mari.

Managerul general al vicecampioanei României afirmă cu UEFA şi FIFA se vor opune măsurii adoptate de forul de la Budapesta şi vor urma sancţiuni aspre pentru unguri.

O să fie interesant dacă duc la bun sfârșit această idee. Nouă ne-au închis o parte din stadion pentru că i s-a părut unuia, nici nu știm cine, că o cruce celtică e simbol neo-nazist. Sunt curios ce decizii vor lua UEFA și FIFA. Eu cred că se va ajunge departe cu treaba asta, dacă vor afișa acest steag. Nu mă gândeam niciodată că Federația Maghiară de Fotbal va face publică o astfel de decizie, fără să primească ok-ul din partea UEFA”, a declarat Meme Stoica pentru Orange Sport.

Apreciază gestul celor de la Sepsi

Meme Stoica îi laudă pe oficialii lui Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce aceştia s-au delimitat de decizia Federaţiei maghiare şi au dat asigurări că drapelul Ungariei Mari va fi interzis pe stadion.

Eu vreau să aplaud reacția oficialilor lui Sepsi, care se delimitează de astfel de lucruri. Oamenii au spus clar că ei sunt români, indiferent de etnie. Trăiesc în țara asta și respectă regulile. Nu e ușor să ai o astfel de reacție, mai ales că echipa a fost ajutată de Guvernul maghiar”, a punctat Meme Stoica.

Tamm, refăcut complet

În altă ordine de idei, managerul general al grupării patronate de Gigi Becali a vorbit şi despre fundaşul Joonas Tamm. Acesta a lipsit de la meciul lui FCSB din prima etapă a playoff-ului, cu CSU Craiova, din cauza unei accidentări. Meme Stoica dă asigurări că Tamm s-a recuperat complet şi va putea evolua pentru nationala Estoniei.

Tamm e bine, probabil va juca 45 de minute în amicalul Estoniei și va juca 90 de minute în meciul oficial din preliminarii. E un jucător mult prea important”, a mai precizat Stoica, la Orange Sport.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe