Dan Nistor, devastat după eliminarea Universității Craiova din Cupa României: „Am ratat și al doilea obiectiv”

Pintilie Iosif 08.12.2022, 13:00
Dan Nistor, devastat după eliminarea Universității Craiova din Cupa României: „Am ratat și al doilea obiectiv”

Universitatea Craiova a părăsit Cupa României din  faza grupelor. Competiția favorită a oltenilor va contunua fără ei, însă Bănia va fi reprezentată de FC U. Craiova mai departe.

Eșecul nu a rămas fără consecințe. Mirel Rădoi, antrenorul principal al echipei și-a dat demisia, din cauza lipsei de rezultate din ultima perioadă.

Dan Nistor, dezamăgit după eliminarea din Cupă

Dan Nistor, mijlocașul ce joacă la Universitatea Craiova din 2020, s-a declarat extrem de nemulțumit după eliminarea din Cupă, deoarece conform lui, echipa merita să se califice.

„S-a inatmplat exact ca în meciul cu FC U Craiova 1948. Scorul trebuia să fie 2,3-0. Ei au avut 2 şuturi pe poartă, şi au dat două goluri. Ne-a lipsit foarte mult finalizarea. Ne-a afectat înfrângerea din derby, dar acesta a fost alt meci, trebuia să mergem mai departe. Am ratat al doilea obiectiv al nostru. Mirel Rădoi ne-a spus să fim puternici, şi să scoatem mai mult din următoarele două meciuri. Şedinţa a fost mai lungă, aşa se întâmplă după înfrângeri.

(n.r. despre critici) Toţi îşi dau cu părerea, e alegerea lor, fiecare poate să facă ce vrea. Mai sunt două etape şi vom vedea ce se va întâmpla, se va trage linie în pauza de iarnă şi vedem ce va fi în continuare.

Să începem cu meciul cu Rapid, am condus, am fost egalaţi, la fel şi cu Chindia. Astăzi am condus cu 1-0 şi am pierdut. Trebuie să fim mai atenţi. Caracterele puternice se văd în momentele grele”, a declarat Dan Nistor, pentru digisport.ro.

Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova

Fostul selecioner al României, Mirel Rădoi, a decis să demisioneze de la Universitatea Craiova, din cauza rezultatelor slabe. Înfrângerea cu FC U. Craiova, dar și eliminarea din Cupa României, au fost picăturile care au umplut paharul.

„Dacă așteptam până în decembrie, nu făceam altceva decât să ne păcălim singuri. Și eu, și echipa, și clubul. Îmi pare rău n-am reușit să ne calificăm în Cupă.

Lucrurile care se produc din interior… pentru mine este o problemă mare. Dacă cei din conducere se cred antrenori înaintea mea și fac analize, îi las pe dânșii să conducă”, a spus Mirel Rădoi, după meciul de Cupă FC Argeș – Universitatea Craiova.

Rădoi a încercat să explice și ultimele rezultate ale echipei, care au fost slabe și care au făcut ca plecarea lui să fie iminentă.

„O primă repriză foarte bună, am avut situații clare de a marca. Am început destul de bine repriza a doua, un moment de relaxare, pentru că am dominat și am crezut că e meciul câștigat. Nu am mai avut inițiativa. Nu am mai reușit să atacăm profunzimea. Din păcate, nu am reușit să egalăm, un rezultat de egalitate ne-ar fi calificat mai departe.

Neșansă, din punctul meu de vedere, la fiecare partidă. Și la meciul cu FCU. Am văzut că s-a spus că FCU a meritat victoria. Noi am avut ocazii mari, au scos de pe linia porții, am avut posesia. Dacă și acum se spune că nu am meritat victoria, atunci înseamnă că antrenăm degeaba. În momentul când am venit a fost o schimbare de antrenor și era normal să fie o schimbare de atitudine, așa se întâmplă mereu. Semnale pentru mine sunt altele. Din partea clubului e un semnal puternic, iar eu nu accept prea multe semnale. Dacă avem ceva să ne spunem, să ne spunem față în față, ca bărbații.

În partidele astea, chiar dacă am pierdut, am jucat bine, am avut situații de a marca. Nu am cum să vă spun ce am discutat cu ei (n.r. cu jucătorii). Nu sunt în seara asta nemulțumit în mod special de un jucător anume, ci de rezultat”, a spus Mirel Rădoi la finalul partidei de la Pitești.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe