Dan Nistor, discurs de lider. Își asumă eșecul de la Botoșani: „Îmi cer scuze suporterilor, colegilor și antrenorului”

Gabriel-Alexandru Ioniță 21.01.2023, 22:18
Dan Nistor, discurs de lider. Își asumă eșecul de la Botoșani: „Îmi cer scuze suporterilor, colegilor și antrenorului”

Dan Nistor a apreciat că Universitatea Craiova nu ar fi pierdut la Botoșani dacă el ar fi reușit să fructifice o ocazie mare pe care a avut-o în debutul jocului. De asemenea, mijlocașul central al formației din Bănie a scos în evidență și faptul că absența lui Eugen Neagoe de pe banca tehnică a reprezentat un obstacol major pentru el și coechipierii săi.

Dan Nistor și-a asumat întreaga responsabilitate pentru înfrângerea cu FC Botoșani

Nistor și-a prezentat chiar scuzele față de toată lumea de la Universitatea Craiova pentru acea ratare. El este de părere că alta ar fi fost soarta meciului dacă ar fi reușit să marcheze la acea fază.

„Nici nu știu cu ce să încep. Vreau să îmi cer scuze suporterilor, colegilor, antrenorului. Dacă marcam la acea ocazie, poate plecam și cu cele trei puncte. Păcat că nu am reușit să egalăm. A contat foarte mult (n.r. absența lui Eugen Neagoe), este antrenorul nostru. Asta nu scuză cu nimic concentrarea noastră din prima repriză. Trebuie să strângem rândurile. Eu zic că în a doua repriză am făcut o partidă destul de bună. Va fi un meci foarte greu (n.r. cel cu Hermannstadt de etapa viitoare), cu o echipă foarte bună, dar jucăm acasă”, a spus Dan Nistor la finalul meciului FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-0.

Alexandru Crețu, dezamăgit că nu a mai reușit să înscrie

Alexandru Crețu nu a mai reușit să marcheze, așa cum a obișnuit în acest sezon. El a ratat câteva ocazii importante la Botoșani, iar după fluierul final a primit un cartonaș galben în mijlocul unui conflict izbucnit între jucătorii celor două echipe, generat de Giedrius Arlauskis. Astfel, mijlocașul central al Universității Craiova va fi suspendat pentru meciul de etapa viitoare, contra lui Hermannstadt.

Ne pare rău pentru rezultat, plecăm cu nimic, e trist pentru că nu am luat puncte. Era foarte important să câștigăm în seara asta, nu tot timpul iese cum ne dorim. Eu am o altă părere (n.r. despre faptul că Neagoe nu a putut sta pe bancă). Nu vreau să comentez, când intrăm în teren, ține totul de noi, mai puțin de antrenor. Îmi pare rău că nu am înscris, că nu am putut să îmi ajut echipa. Meciul următor voi fi suspendat, am cumul de cartonașe galbene. Nu vom avea un meci ușor”, a spus și Alexandru Crețu.

Urmăriți Playsport.ro și pe