Dan Petrescu a decis în cazul lui Billel Omrani, după oferta lui Gigi Becali: „Sunt mai dur!”

Robert Zanfir / 11.02.2022, 17:53
Dan Petrescu a decis în cazul lui Billel Omrani, după oferta lui Gigi Becali: „Sunt mai dur!”

Dan Petrescu a vorbit despre eventuala plecare a lui Billel Omrani la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit că i-a făcut o ofertă de nerefuzat atacantului francez.

CFR Cluj a pierdut din ritm. Patru remize consecutive în debutul acestui an au adus FCSB la doar 6 puncte de lider. Iar Gigi Becali încearcă să dea lovitura decisivă. L-a ofertat pe Billel Omrani.

Dan Petrescu a decis în cazul lui Omrani, după oferta lui Gigi Becali: „Sunt mai dur!”

Dan Petrescu nu se teme că îl va pierde pe atacant, deși acesta a intrat în ultimele șase luni de contract.

„Mă așteptam la întrebarea asta. Omrani poate să meargă unde vrea el. Dacă ești jucător în ultimele 6 luni de contract, cum sunt și Cestor și Susic, ei pot semna cu orice echipă, exact cum au făcut Roger și Braun cu CFR.

Asta e decizia lui, eu am o relație foarte bună cu el. Chiar dacă sunt un fel de tată pentru el, sunt mai dur. Câteodată mai scot niște cuvinte pe care nu trebuie să le scot. Eu țin la el, el ține la mine, el ține la club. Dacă nu era CFR Cluj, unde era el acum?”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă dinaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș.

Dan Petrescu, despre Omrani: „Poți să te aștepți la orice”

Gigi Becali a declarat că i-a făcut o ofertă de 400-500 de mii lui Billel Omrani și că așteaptă răspunsul francezului. Totuși, Dan Petrescu spune că acesta va pleca din România, dacă nu va rămâne la CFR Cluj.

„În fotbal nu mai există ‘m-a ajutat clubul’. El spune că vrea să rămână aici sau să plece în străinătate. Asta mi-a spus mie, dar la fotbal nu se știe niciodată. Poți să te aștepți la orice, oricând. Eu îmi doresc ca el să rămână aici.

Eu îl voi băga în teren dacă nu e accidentat și dacă se antrenează bine. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare. Noi i-am făcut o ofertă, o ofertă care cu greu poate fi depășită. Rămâne ca el să decidă ce face cu viitorul lui. Sincer, eu l-aș vedea în România doar la CFR” , a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Nu mă pun la mintea lui Gigi Becali. El e cu gura, cu poveștile, noi ne vedem de treaba noastră. Își face iluzii degeaba. Nu poate să-l ia și nici să-l țină pe Omrani. Billel știe ce are aici, ce îi oferim, ce are asigurat la CFR.

Da, deocamdată Billel nu a semnat un nou contract, dar nu am insistat fiindcă avem o relație specială cu el. Nu lasă el pasărea din mână pe o poveste de pe gard. În plus, să stea Gigi liniștit că Omrani va juca în continuare, noi avem mare încredere în el, știm ce fel de om este.
Neluțu Varga