Dan Petrescu a început ”curățenia” la CFR Cluj. Primul jucător își face deja bagajele pentru plecarea din Gruia

Ștefănescu Dragoș 23.12.2021, 22:54
Dan Petrescu a început ”curățenia” la CFR Cluj. Primul jucător își face deja bagajele pentru plecarea din Gruia

Dan Petrescu a refuzat postul de selecționer al naționalei României și a decis să continue la CFR Cluj. Tehnicianul a început ”curățenia” în lotul clujenilor, iar primul jucător își face deja bagajele pentru plecarea din Gruia.

Dan Petrescu a început ”curățenia” la CFR Cluj

Dan Petrescu a refuzat oferta celor de la FRF de a prelua postul de selecționer al naționalei României. Tehnicianul a ales să continue pe banca tehnică a CFR-ului. ”Bursucul” și patronul clujenilor, Neluțu Varga, au creionat deja strategia imediată din Gruia.

În afara transferurilor pe care dorește să le facă, Dan Petrescu este gata să înceapă curățenia în lotul CFR-ului. Nu mai puțin de 12 jucători vor fi disponibilizați în următoarea perioadă, aceștia nefăcând parte din planurile lui Petrescu. Printre fotbaliștii care ar putea pleca în această iarnă se numără și Denis Ciobotariu (23 de ani). Fundașul central este nemulțumit de faptul că joacă puțin, după cum a dezvăluit tătăl său, Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Voluntari. Fostul mare internațional a declarat că fiul său a fost înștiințat de conducerea din Gruia că nu mai intră în calculele antrenorului și că ar trebui să meargă să joace undeva.

El mai are contract doi ani. E clar că situație nu e în regulă, în primul rând pentru el. Nu joacă. A jucat la început 6 jocuri, plus cele din cupele europene. E clar că e un jucător tânăr, își dorește să joace. Mai ales că l-a scos de pe listă.

L-au și anunțat că poate să meargă undeva să joace împrumut. Dar, dacă a fost anunțat că, cel puțin sezonul ăsta, nu mai intră în calculele antrenorului, ar trebui să meargă să joace undeva”, a declarat Liviu Ciobotariu, la Digi Sport.

Denis Ciobotariu a venit la CFR Cluj în ianuarie 2020, de la Dinamo. El a bifat 9 partide în acest sezon, în toate competițiile.

Planuri mari la CFR Cluj

După iureșul declanșat în jurul posibilei veniri a lui Dan Petrescu la naționala României, lucrurile reintră pe făgașul normal în Gruia. ”Bursucul” are planuri mari la echipa clujeană, iar patronul Neluțu Varga a confirmat acest lucru. Acesta a dezvăluit strategia care se va aplica la Cluj în următoarea perioadă.

S-au liniștit lucrurile, Dan Petrescu nu pleacă nicăieri. Acum face lista de achiziții pentru iarnă. Nu s-a pus problema de bani, de clauză de reziliere. Dan vrea să continue la CFR Cluj și să luăm un nou titlu. Vrem să-i aducem jucătorii pe care-i dorește cât mai repede, ca să-i aibă în cantonamentul din Spania. Nu vor fi doar veniri, avem făcută și lista de plecări, iar pe ea sunt în acest moment 12 jucători”, a declarat Varga.