Dan Petrescu a „mitraliat” pe toată lumea după eșecul cu Sivasspor: „Am avut gol și 3 penalty-uri!” Mesaj pentru fanii care i-au cerut demisia

Robert Zanfir 15.09.2022, 23:06
Dan Petrescu a „mitraliat” pe toată lumea după eșecul cu Sivasspor: „Am avut gol și 3 penalty-uri!” Mesaj pentru fanii care i-au cerut demisia

Dan Petrescu (54 de ani) a declarat după meciul pierdut de CFR Cluj cu Sivasspor că echipa sa a avut gol valabil și că arbitrii nu i-au dictat trei penalty-uri clare. La finalul partidei din Conference League, suporterii au cerut demisia antrenorului.

CFR Cluj s-a făcut iar de râs în Europa. După remiza cu Ballkani, smulsă în ultimele secunde de joc, ardelenii au pierdut acasă cu o echipă fără victorie în acest sezon. Campioanii au cerut penalty în mai multe rânduri, dar și un gol la o fază controversată, în care mingea a fost scoasă de pe linia porții.

Dan Petrescu a „mitraliat” pe toată lumea după eșecul cu Sivasspor

CFR Cluj rămâne cu un singur punct și împarte ultimul loc din grupă cu Ballkani. La finalul partidei de la Clu, Dan Petrescu a pus „tunurile” pe toată lumea.

„Toate micile detalii au fost în favoarea lor astăzi. După ce ne-au scos mingea din poartă, au primit penalty…

E 100% că am jucat mai bine decât în Kosovo. Repet, am avut gol, ne-au scos-o din poartă. Am avut 3 penalty-uri clare! Dar nimeni nu o să mai vorbească despre asta Avem nevoie de VAR, cu el am fi câștigat azi!”, a declarat Dan Petrescu la finalul partidei.

Fanii au cerut demisia lui Dan Petrescu

Antrenorul i-a ignorat pe suporteri. Spune că nu are vreun motiv să își prezinte demisia. Are ca argument rezultatele de până acum.

„Eu nu vorbesc cu publicul, eu vorbesc cu jurnaliștii. Nu am de ce să îmi dau demisia. Am un contract, vreau să îl respect. Dacă echipa n-ar juca, nu ar ajunge la poartă, m-aș gândi la demisie. Eu nu înțeleg motivul acestor scandări. Dacă vine cineva și îmi explică… Am avut mereu rezultate.

Cu mine n-au venit să vorbească. Fiecare e liber să zică ce vrea în lumea asta”, a spus Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

CFR Cluj – Sivasspor 0-1. ECHIPELE DE START:

CFR CLUJ: Scuffet – Cr. Manea, Yuri, Burcă, Camora – Deac, Boateng, Muhar – Yeboah, Janga, Petrila
REZERVE: Bălgrădean, Brucic, Billong, Păun, Roger, Malele, Mistrati, Kolinger, Bordeianu, Cvek, Braun, Buș
ABSENT: Debeljuh (accidentat)
ANTRENOR: Dan Petrescu

SIVASSPOR: Vural – Paluli, Goutas, Appindangoye, Ciftci – Ulvestad, Charisis – Musa, Sabia, Gradel – Angielski
REZERVE: Yildirim, Kuckar, Nije, Osmanpașa, Albayrak
ABSENT: Keita (suspendat)
ANTRENOR: Rıza Calımbay

Urmăriți Playsport.ro și pe