Dan Petrescu a stat doar un minut la interviuri după victoria cu FCU Craiova: ”A fost prea mult”

Iosif Pintilie 02.06.2023, 00:10
Dan Petrescu a stat doar un minut la interviuri după victoria cu FCU Craiova: ”A fost prea mult”

Dan Petrescu a reușit să obțină calificarea lui CFR Cluj în preliminariile Conference League, după posibil ultimul lui meci pe banca ardelenilor. ”Bursucul” ar putea ajunge în Coreea de Sud.

Dan Petrescu, după meciul cu FCU Craiova

La finalul meciului, Dan Petrescu a fost grăbit și a stat doar un minut la interviuri.

Petrescu a subliniat că nu a fost un sezon ratat pentru CFR Cluj, pentru că echipa sa a jucat foarte multe meciuri. 63 de partide au disputat ardelenii în acest an.

Legat de meci, Dan Petrescu a vorbit despre frica de a nu ajunge la loviturile de departajare, acolo unde spune că nu s-a impus niciodată.

„Mă așteptam la prelungiri și chiar la penalty-uri, la ce an am avut. Am zis că ne dă portarul lor gol la ultima fază. Sunt convins că 2024 va fi total diferit. Am făcut un sezon destul de bun, 63 de meciuri, 16 în cupele europene.

Să vedem ce altă echipă din România are atâtea, să mă sunați și pe mine să-mi spuneți! A fost mult prea mult, în opinia mea. Nu se vedea că avem doi oameni în plus pentru că jucătorii noștri nu mai puteau.

N-am defilat niciodată, tot timpul am câștigat în ultima etapă. Nu încercați să spuneți că e un sezon ratat, că nu-i adevărat. Nu poți să câștigi titlul în fiecare an și știm și noi de ce, dar n-are rost acum, sunt foarte obosit. Vedem, mă întâlnesc cu patronul și vorbim”, a spus Petrescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe