Dan Petrescu, atac dur la proprii jucători: „Și-au rezervat bilete de avion, au făcut petreceri, erau cu capul la vacanță”

Gabriel-Alexandru Ioniță 20.12.2022, 22:39
Dan Petrescu, atac dur la proprii jucători: „Și-au rezervat bilete de avion, au făcut petreceri, erau cu capul la vacanță”

Dan Petrescu a pus înfrângerea cu Hermannstadt pe seama lipsei de concentrare a propriilor jucători. Antrenorul campioanei a apreciat că aceștia se gândeau deja la vacanță și din acest motiv nu au fost la cel mai înalt nivel la ultimul meci din acest an.

Dan Petrescu, supărat pe jucătorii săi după ultimul meci din 2022

De asemenea, „Bursucul” a dezvăluit că în ziua meciului nu a mai putut să lucreze alături de jucătorii săi fazele fixe, așa cum procedează mereu în zilele de meci, din cauza condițiilor meteorologice. Așa a justificat el golul primit de CFR în prelungirile meciului, în urma unui corner.

„La pauză le-am spus că, la cum jucăm, 0-0 e bun, și până la urmă e un punct, să nu facem greșeli. Am făcut greșeli, și ei, și eu. A fost greșeala mea, schimbările nu au adus nimic. Un an fantastic se încheie așa urât, e clar că și vacanța va fi altfel față de cum voiam. Aia nu mai e vacanță. I-am certat, nu am înțeles ce au făcut la corner, Kolinger nu avea voie să ia al doilea galben. La corner nu știu ce făcea Yeboah, de aia sunt foarte supărat.

E singura zi în care nu am făcut faze fixe în ziua meciului, era prea frig. S-a văzut. Plus că toți erau cu capul la vacanță, a fost un an foarte greu, toți și-au luat bilete de avion, au făcut petreceri, ce au mai făcut…. Ei (n.r. Hermannstadt) nu au avut niciuna (n.r. despre ocazii de gol). Fotbalul se joacă pe goluri, bravo lor, s-au pregătit pentru meciul ăsta de vineri. Felicitări lui Sibiu. Asta era dorința mea, victoria asta, altceva nu îmi doresc nimic”, a spus Dan Petrescu la finalul meciului cu Hermannstadt.

„Bursucul” a fost contrazis de Roger

Anterior, fotbalistul brazilian a spus că nu consideră că el și coechipierii săi nu au fost concentrați la acest joc pentru că s-ar fi gândit deja la vacanță.

A fost un meci greu, trebuia să fim mai concentrați în ultimele minute. Nu este ușor să primești gol în ultimele minute. Am intrat, am încercat să dau totul ca să ajut echipa, așa cum fac mereu. Echipa nu s-a gândit la vacanță. Trebuie să ne îmbunătățim în unele aspecte, meciul a fost greu. Am jucat în 10 oameni, nu este ușor, așa am primit golul la acel corner.

Fiecare sezon este mai greu. Am nevoie să mă îmbunătățesc, vreau să ajut CFR-ul, am venit aici să ajut și să arăt ce pot. Va fi greu pentru că am pierdut azi. Vreau doar să le transmit Crăciun fericit tuturor fanilor CFR-ului”, a spus și fostul jucător de la UTA Arad.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe