Dan Petrescu, de neoprit în Coreea de Sud. Antrenorul român a obținut a treia victorie consecutivă

Iosif Pintilie 08.07.2023, 16:45
Dan Petrescu, de neoprit în Coreea de Sud. Antrenorul român a obținut a treia victorie consecutivă

Jeonbuk, echipa pregătită de Dan Petrescu, s-a impus în fața celor de la Seoul, scor 2-1, în etapa 21 din campionatul din Coreea de Sud. ”Bursucul” a bifat a treia victorie consecutivă.

Dan Petrescu, o nouă victorie în Coreeea

Dan Petrescu s-a bucurat de primul gol în minutul 11, însă golul a fost anulat pentru offside. Totuși, echipa lui a înscris prin  Cho Gue-Sung (min. 67), respectiv Rafa Silva (min. 76). Na Sang-Ho. A înscris pentru adversari în minutul 90+9.

Dan Petrescu și Jeonbuk sunt pe locul 4 în Coreea de Sud. Nouă puncte din 12 posibile a obținut ”bursucul”, pe banca echipei. La final, Dan Petrescu a spus că echipa lui trebuie să facă mai bine faza defensivă.

”Sunt foarte fericit că am câștigat. Am jucat în urmă cu doar trei zile, dar jucătorii titulari au putut să joace.

Jeju a jucat foarte bine. Pe final de meci, ofensiva adversă ne-a făcut să ne retragem. Ne bucurăm că am câștigat și suntem fericiți că le oferim fanilor această victorie.

Avem o săptămână la dispoziție până la meciul cu Seoul. Am muncit din greu, am avut puțin timp la dispoziție.

Le-am spus jucătorilor să joace bine în flancuri. Le-am transmis să centreze pe jos. Ne-a ieșit bine la prima situație de gol. Sunt foarte mulțumit.

Golul lui Moon Seon-min a fost fantastic. Totuși, trebuie să devenim mai buni pe faza defensivă”, a spus Dan Petrescu, potrivit chosun.com.

Urmăriți Playsport.ro și pe