Dan Petrescu este antrenorul lor pentru titlu! O nouă forță din fotbalul românesc e aproape să dea lovitura!

Olteanu Ștefan / 12.03.2021, 09:29
Dan Petrescu este antrenorul lor pentru titlu! O nouă forță din fotbalul românesc e aproape să dea lovitura!

Dan Petrescu arde de nerăbdare să cucerească un nou titlu în Liga I. Sepsi, formație în plină ascensiune în campionatul românesc, este gata să dea lovitura. Echipa din Sfântu Gheorghe propune o colaborare cu antrenorul care a cucerit ultimele trei titluri din Liga I.

Dan Petrescu este antrenorul lor pentru titlu!

Dan Petrescu ar putea reveni în România, pentru a se lupta la câștigarea unui nou titlu. Sepsi Sf. Gheorghe îl dorește insistent, iar mutarea s-ar putea realiza la finalul actualului sezon.
Leo Grozavu, actualul antrenor al echipei, a reușit să ducă Sepsi pe locul 4 în clasament și este cu un picior în playoff. Cu toate acestea, pretențiile echipei din Covasna cresc de la an la an, iar următorul obiectiv este lupta la titlu. În curând, Sepsi va beneficia și de o nouă arena ultramodernă.

Sepsi va avea un stadion de 15 milioane de euro
Sepsi va avea un stadion de 15 milioane de euro

Pentru a completa pachetul perfect, covăsnenii sunt în căutarea unui antrenor cu „greutate”. Potrivit GSP, alesul este Dan Petrescu. „Bursucul” este liber de contract după despărțirea de Kayserispor și deja ar fi avut câteva discuții cu oficialii lui Sepsi.
Conform sursei citate, mutarea depinde și de ce oferte va mai primi Dan Petrescu până la finalul sezonului. El așteaptă în continuare o propunere importantă din străinătate, însă dacă aceasta nu va veni, Sepsi are prima șansă la semnătură.

„Bursucul” vrea să scrie istorie în Liga I: „Vreau titlul cu trei echipe diferite!”

Un alt atuu pentru realizarea mutării este obiectivul pe care și l-a propus Dan Petrescu. Printr-o reacție recentă, el declara că își dorește să revină în campionatul românesc pentru a obține o nouă performanță: să câștige titlul cu trei echipe diferite!

Vreau să mă întorc, dar deocamdată doar văd meciuri ca să îmi potolesc foamea de fotbal. Aș alege un club cu care să pot lupta în partea de sus a clasamentului, nu vreau să mă bat pentru salvarea de la retrogradare. Mi-aș dori foarte mult să devin primul antrenor care câștigă titlul în România cu trei echipe diferite”, spunea recent Petrescu.

Dan Petrescu își dorește să câștige titlul în Liga I cu trei echipe diferite
Dan Petrescu își dorește să câștige titlul în Liga I cu trei echipe diferite

La cei 53 de ani ai săi, Dan Petrescu a cucerit patru titluri de campion în Liga I. Primul a fost cu Unirea Urziceni, în 2009, iar alături de CFR Cluj a câștigat ultimele trei ediții ale campionatului.
În cazul în care Dan Petrescu va pleca în cele din urmă la o echipă din străinătate, Sepsi mai are pe hârtie o variantă importantă. Ladislau Boloni, actualul antrenor al lui Panathinaikos, ar fi avut și el discuții pentru o posibilă colaborare cu Sepsi.