Dan Petrescu, exasperat: „Am repetat asta de zece ori!”. Pe ce dă vina antrenorul CFR-ului pentru semi-eșecul cu Randers

Gabriel-Alexandru Ioniță / 30.09.2021, 23:05
Dan Petrescu, exasperat: „Am repetat asta de zece ori!”. Pe ce dă vina antrenorul CFR-ului pentru semi-eșecul cu Randers

Dan Petrescu s-a arătat nemulțumit de modul în care jucătorii săi au gestionat unele faze la meciul de pe teren propriu cu Randers din grupa D a Conference League. CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, și se află pe ultimul loc al grupei, cu doar un punct obținut în primele două etape.

CFR Cluj a primit gol în urma unui corner după ce Boateng și-a scăpat din marcaj adversarul, care a reușit să înscrie cu o lovitură superbă de cap. Dan Petrescu a dezvăluit că le-a cerut jucătorilor săi să fie extrem de atenți la acest gen de faze pentru că știa că reprezintă punctul forte al echipei daneze.

Dan Petrescu le-a reproșat jucătorilor săi felul în care s-au apărat la faza golului marcat de Randers

Cu toate acestea, fotbaliștii campioanei au fost destul de superficiali la acea fază. Fapt ce a declanșat furia „Bursucului”. Totodată, Petrescu a ținut să sublinieze problemele de lot cu care s-a confruntat înaintea acestei partide.

În final, antrenorul CFR-ului a reiterat faptul că echipa sa va avea în continuare săptămâni foarte grele. Cât timp va evolua în două competiții, campionatul intern și Conference League.

E clar că înainte de meci voiam să câștigăm. Ați văzut cum a decurs în prima repriză, fază fixă la care ei sunt specialiști. Am făcut azi dimineață de zece ori același corner.

Nu am reușit să-l marcăm pe cel care a înscris. Cred că din cornerul ăsta au marcat cel puțin patru goluri în campionat. L-am lucrat și azi dimineață. Dacă la 1-1 marcam, era extraordinar.

Ținând cont că am fost conduși, trebuie să ne mulțumim cu un punct. Și alții ne studiază pe noi, noi oricum marcam. Cred că echipa s-a bătut foarte bine în repriza a doua.

Noi venim după multe probleme, Debeljuh a intrat după foate mult timp, Alibec nu mai zic. Ștefan a jucat primul meci în cupele europene. Rodriguez are voie să joace doar în Europa.

Culio a intrat foarte bine, știam că dacă va intra fresh Costache va reuși să schimbe ceva. Mă bucur foarte mult pentru Petrila. Dacă-i aveam pe Omrani, Debeljuh și Alibec 100%, altfel arăta jocul.

Nu ai ce să le reproșezi foarte mult, au dat maximum. Ne va fi în continuare greu pe două fronturi, dar trebuie să facem față”, a declarat Dan Petrescu după meci pentru sport.ro.

Pentru CFR Cluj urmează dubla cu AZ Alkmaar, liderul din acest moment al grupei D din Conference League. Formația olandeză a trecut de cehii de la Jablonec cu scorul de 1-0 după ce în prima etapă terminase la egalitate, scor 2-2, pe terenul celor de la Randers.