Dan Petrescu, gonit de fanii campioanei. „Bursucul” a primit un mesaj dureros din partea suporterilor

Gabriel-Alexandru Ioniță 09.09.2022, 15:39
Dan Petrescu, gonit de fanii campioanei. „Bursucul” a primit un mesaj dureros din partea suporterilor

Dan Petrescu a pierdut susținerea fanilor după rezultatele, și mai ales după jocul prestat în acest start de sezon. După ce a adus un nou titlu în Gruia, „Bursucul” nu a mai reușit să își capaciteze la fel de bine jucătorii, iar CFR Cluj are o situație dificilă în Superligă, acolo unde se află doar pe locul 7 în clasament.

Dan Petrescu este contestat puternic de unii fani ai CFR-ului

Totuși, echipa ardeleană are două meciuri în minus față de majoritatea competitoarelor, dar, chiar și așa, este clar că nu este cel mai bun început de sezon posibil. În plus, echipa lui Dan Petrescu a călcat greșit și în prima etapă din grupele Conference League.

CFR Cluj a făcut doar un egal, 1-1, în deplasare cu Ballkani din Kosovo, teoretic cel mai slab adversar din această grupă. Mai mult, campioana României a reușit să egaleze abia în prelungirile meciului, prin Yuri Matias.

Astfel, fanii au dat primele semne de pierdere a răbdării cu referitor la Dan Petrescu, la scurt timp după fluierul final. Antrenorul CFR-ului s-a prezentat la conferința de presă de după meci, așa cum este normal. Aceasta a fost transmisă în direct și de pagina de Facebook a clubului ardelenea. Iar comentariile fanilor nu au fost deloc în favoarea lui Petrescu.

Din circa 100 de comentarii, doar 10 au fost de susținere față de antrenorul de 54 de ani. În rest, doar critici pentru el și chiar cereri de demisie. Mai mult, unii fani i-au transmis lui Petrescu să meargă să ia „lecții” de la Nicolae Dică, în contextul în care FCSB a practicat un fotbal destul de plăcut în meciul cu West Ham United.

Am amânat meciul cu Sibiu pentru un 1-0 norocos cu Maribor. Am amânat meciul cu FCSB pentru un glorios 1-1 cu Ballkani”, „Rușine DP (n.r. Dan Petrescu). Du-te la Dică pentru niște lecții”, „Demisia! Pleacă! Rușine! Ți s-au adus toți jucătorii doriți și te distruge cea mai slabă echipă din competiție. Iar FCSB se bate cu West Ham aproape de la egal la egal. Rușine Petrescu!”, au fost doar unele dintre mesajele transmise de fanii CFR-ului pe pagina de Facebook a clubului.

„Bursucul” a fost destul de relaxat după egalul din Kosovo

În schimb, Dan Petrescu a fost destul de relaxat și a apreciat că echipa sa a scos totuși un rezultat destul de bun în Kosovo. În comparație și cu ce s-a întâmplat la debutul de anul trecut din grupele Conference League.

E clar că n-am făcut cel mai bun meci al nostru, dar suntem în continuare neînvinși în Europa, mai ales în deplasare. Avem 5 egaluri din 5 meciuri. Ținând cont că anul trecut am început în Conference cu o înfrângere, cu Jablonec, e un pas înainte, un punct. Sperăm joi să câștigăm și dacă am face 4 puncte în 2 meciuri cred că ar fi foarte bine și să avem șanse la calificare. Când faci un egal este mai bine decât să pierzi, asta e clar”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă de după meciul cu Ballkani.

Toate mesajele primite de Dan Petrescu, indirect, după acest meci

„Cu așa joc nu ai cum să fii favorit în fața nimănui. Cu mare noroc am scos egal. Datorită lui Scuffet”

„Din păcate are o mentalitate bolnavă”

„Demisia! Pleacă! Rușine! Ți s-au adus toți jucătorii doriți și te distruge cea mai slabă echipă din competiție. Iar FCSB se bate cu West Ham aproape de la egal la egal. Rușine Petrescu!”

„George Ciorceri sau Aurel Șunda ștergeau pe jos cu astfel de echipe prin Liga 1. Demisia!”

„Demisia! Nu ne mai uităm la meciuri pentru că e penibil”

„Concluzia este că trebuie să pleci”

„Antrenor made in China”

„Dacă la ăștia am mers cu gândul să luăm un punct, cu celelalte două e cam clar. Ce îl recomandă în momentul de față să mai rămână antrenor? Egaluri cu echipe din Kosovo, Andorra, eliminat de o echipă din Armenia plus tupeu maxim de a spune că este neînvins în Europa de aceste mari echipe. Șumudică în schimb a fost demis după cea fost eliminat de YB Berna și Steaua Roșie”

„Am amânat meciul cu Sibiu pentru un 1-0 norocos cu Maribor. Am amânat meciul cu FCSB pentru un glorios 1-1 cu Ballkani”

„Nu am nimic cu Petrescu, dar trebuie să plece. Nu jucăm nimic, să te domine oricine…”

„Rușine DP. Du-te la Dică pentru niște lecții”

„Antrenor fricos, cu antijoc. Demisia!”

„Demisia. Du-te în China și lasă-ne!”

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV. Dan Petrescu, în corzi la CFR Cluj. „Este prima dată când văd asta”

Urmăriți Playsport.ro și pe