Dan Petrescu, inamicul numărul 1 la FCSB. Ce i-a transmis Mihai Stoica după declarațiile de la conferință

George Drafta 07.02.2023, 00:41
Dan Petrescu, inamicul numărul 1 la FCSB. Ce i-a transmis Mihai Stoica după declarațiile de la conferință

Mihai Stoica a avut toate motivele să fie bucuros după ce FCSB a câştigat a doua oară consecutiv în Gruia un meci împotriva campioanei.

Dacă în aprilie 2022, Octavian Popescu marca decisiv, în play-off-ul ediţiei trecute, acum el i-a oferit pasa decisivă lui Edjouma al cărui gol a adus toate punctele în Berceni.

Iar managerul general al vicecampioanei a jubilat, aplaudându-i pe cei doi componenţi ai echipei care au creat faza ce a făcut diferenţa în derby-ul rundei.

„Am spus-o înainte că la modul în care au arătat în antrenamente ne vom prezenta foarte bine. Atâta bună dispoziție și dezinvoltură, mai ales după eșecul cu Farul…Pentru mine a fost unul dintre cele mai reușite jocuri.

Prima a fost cea mai bună din ultimii ani. E adevărat, și CFR a trimis două șuturi pe poartă, dar am fost net superiori unei echipe care a făcut instrucție în România”, a declarat oficialul celor de la FCSB la Orange Sport.

Replică pentru „Bursuc”

Mihai Stoica a fost deranjat de o afirmaţie făcută de antrenorul campioanei la finalul meciului de duminică seară. Şi nu s-a abţinut să îi răspundă.

Dan Petrescu a
Dan Petrescu a „intrat în gura” lui Mihai Stoica

„L-am auzit pe Dan Petrescu că am dat gol din nimic. Nu cred că a vrut să spună asta, ci că nu se mai aștepta să dăm gol pe final. Acțiunea a fost excepțională, unul dintre cele mai frumoase goluri din actuala ediție.

Octavian îl simte pe Edjouma, doar un jucător de geniu poate să facă așa ceva.  Dar să spui că golul vine de nicăieri, când tu ai bătut la Voluntari cu un autogol…”, a declarat oficialul celor de la FCSB la Orange Sport.

Yuri, altă ţintă pentru MM

Fundaşul campioanei a fost luat şi el în colimator de Mihai Stoica. Brazilianul este acuzat că simulează deseori în timpul partidelor.

Yuri nu a scăpat nici el de reproşurile lui MM
Yuri nu a scăpat nici el de reproşurile lui MM

„Nu știu dacă s-a comentat, dar era penalty clar înaintea golului. Yuri, care i-a scos un cartonaș galben lui Miculescu simulând ordinar, cum face el mereu, l-a provocat și pe Octavian Popescu. Apoi i-a venit și lui rândul să facă penalty, doar că Sebastian Colțescu a lăsat un avantaj de excepție și a venit golul”, a declarat Mihai Stoica.

Au fost însă şi laude pentru gazdele de la CFR din partea rivalului aflat în tabăra contracandidatei la titlu.

„Vreau să îi felicit pe cei de la Cluj. Au muncit în disperare, manual, ca pe vremuri, iar terenul a arătat foarte bine. Nu au putut să intre cu aparate, l-ar fi stricat”, a fost recunoscător Mihai Stoica.

Urmăriți Playsport.ro și pe