Dan Petrescu, ironizat în direct la TV după remiza cu Inter D’Escaldes: „Un meci foarte greu”

Olteanu Ștefan 28.07.2022, 00:01
Dan Petrescu, ironizat în direct la TV după remiza cu Inter D’Escaldes: „Un meci foarte greu”

CFR Cluj a obținut doar o remiză în deplasare cu Inter D’Escaldes, scor 1-1, iar la scurt timp după finalul meciului, Dan Petrescu a fost ironizat în direct la TV. Și nu de oricine, ci chiar de Anghel Iordănescu, fostul mare antrenor și selecționer al României.

„Pentru Dan Petrescu orice meci e extrem de dificil, extraordinar de greu”. Antrenorul CFR-ului, ironizat în direct la TV după remiza cu Inter D’Escaldes

Remiza CFR-ului cu Inter D’Escaldes, scor 1-1 în Andorra, este un nou mare semn de întrebare pentru fotbalul românesc, iar Dan Petrescu a fost ironizat în direct la TV după acest rezultat.

CFR Cluj avea un avantaj liniștitor din meciul tur, când a reușit să se impună în Gruia cu 3-0. Însă, chiar și așa, prestația elevilor lui Dan Petrescu din Andorra a fost lamentabilă. Inter D’Escaldes a condus la pauză cu 1-0 și a ratat în prima repriză alte trei ocazii clare de gol.

Ulterior, CFR Cluj a restabilit egalitatea dintr-un penalty obținut și transformat de Ciprian Deac. Însă, după acest gol egalizator, tot Inter D’Escaldes a fost formația mai bună. Asta în ciuda faptului că formația din Andorra a evoluat din minutul 61 în 10 jucători, iar pe final a încasat al doilea roșu și a rămas în 9 oameni.

Anghel Iordănescu, fostul mare antrenor și selecționer al României, a comentat într-un mod ironic prestația CFR-ului și declarațiile lui Dan Petrescu din ultima vreme:

Dacă ne întoarcem la ce se întâmplă în fotbalul nostru, ajungem să avem emoții cu orice echipă. Cred că Dan Petrescu a avut din nou dreptate, a fost un meci foarte greu cu Inter D’Escaldes. La el, orice meci este extrem de dificil, extraordinar de greu. Nu e sigur niciodată cu cine poate câștiga”, a transmis Anghel Iordănescu, la Digi Sport.

Ce spune despre soarta echipelor românești

În continuare, Anghel Iordănescu s-a declarat încrezător în șansele celorlalte echipe românești de a se califica. Joi seară, Sepsi, FCSB și Universitatea Craiova luptă pentru un loc în turul trei preliminar din Conference League.

De la 20:00, Sepsi evoluează în deplasare cu Olimpija Ljubljana (3-1 în tur). De asemenea, de la 20:30, FCSB primește vizita lui FC Saburtalo Tibilisi (0-1 în tur), iar Universitatea Craiova dă piept în Bănie cu Vllaznia (1-1 în tur). Toate partidele vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe PlaySport.ro.

E important că CFR Cluj s-a calificat și cred că și celelalte trei echipe se vor califica. De la mine nu a învățat asta (n.r. – Dan Petrescu). Și eu aveam tabieturile mele și declarațiile mele standard înaintea meciurilor. Încercam și eu să țin jucătorii în priză. Aveam și eu anumite lucruri la care țineam foarte mult.

S-au schimbat timpurile, s-a schimbat fotbalul, dar cred că azi se exagerează prea mult. Dacă ajungi să tremuri cu echipe din Andorra, e clar că am scăzut și am ajuns la un nivel pe care nu îl dorim”, a mai adăugat Anghel Iordănescu, potrivit sursei citate.

Cu cine se va duela CFR Cluj în turul 3 preliminar din Conference League. Ambele meciuri s-ar putea disputa în Gruia!

Urmăriți Playsport.ro și pe