Dan Petrescu le-a dat tuturor emoții la meciul cu AZ Alkmaar. Probleme medicale pentru antrenorul CFR-ului: „Mi-a amorțit mâna total, bine că a fost medicul acolo”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 22.10.2021, 10:48
Dan Petrescu le-a dat tuturor emoții la meciul cu AZ Alkmaar. Probleme medicale pentru antrenorul CFR-ului: „Mi-a amorțit mâna total, bine că a fost medicul acolo”

Dan Petrescu a trecut prin momente delicate în timpul meciului cu AZ Alkmaar din Conference League. Antrenorul CFR-ului a avut nevoie de intervenția medicului după ce i-a amorțit total o mână.

Dan Petrescu a povestit despre problemele cu care s-a confruntat în timpul meciului

„Bursucul” a fost supus unui stres destul de mare în zilele premergătoare partidei cu formația olandeză. S-a discutat foarte mult despre posibilitatea ca el să fie demis de pe banca echipei din Gruia.

Aceste discuții nu aveau cum să nu îl afecteze pe antrenor, după cum și el a recunoscut după meci. Dan Petrescu a dezvăluit că a fost destul de stresat în ultima perioadă și doar intervenția promptă a medicului echipei a rezolvat situația.

Mi s-a blocat mâna, nu am înțeles de ce, de la stres. Mi s-a blocat și bine că a fost acolo Viorel (n.r. medicul echipei) că altfel nu știu ce făceam. Mi-a amorțit total, i-am zis că trebuie neapărat să mă miște”, a spus după meci Dan Petrescu la Pro X.

CFR Cluj a pierdut cu AZ Alkmaar și este pe ultimul loc în grupă

Totodată, Petrescu s-a arătat dezamăgit de rezultatul meciului cu formația olandeză, nu însă și de jocul prestat de echipa sa. El a considerat că băieții lui au făcut un meci foarte bun și ar fi meritat chiar victoria.

De asemenea, „Bursucul” a reclamat și un penalty pe care trebuia să îl primească CFR Cluj în partea secundă a meciului. În final, antrenorul campioanei a recunoscut că este foarte greu ca echipa sa să mai emită pretenții la obținerea locului doi în această grupă.

Dan Petrescu: „Cred că meritam victoria în această seară”

Sunt dezamăgit de rezultat, atât, restul nu. Echipa a jucat foarte bine, cred că meritam victoria în această seară, dar fotbalul se joacă pe goluri. Repriza a doua a fost toată a noastră, practic ei nu au avut nicio ocazie în a doua repriză, atitudinea a fost bună față de ultimul meci.

Meritam cel puțin un egal, dar ați văzut ce echipă bună au, chiar dacă în repriza a doua nu au avut o ocazie. Din păcate am luat un gol mult prea ușor.

Și cu Jablonec cred că am făcut prima repriză cadou, adversarii sunt puternici, fac pressing, la Jablonec meritam un egal, azi meritam un egal sau victorie și eram și noi mult mai în față. Acum e foarte greu să mai emitem pretenții, ținând cont că avem două deplasări foarte grele.

Dacă făceam și noi egal, eu zic că era încă deschisă. Păcat că nu am reușit să marcăm, am încercat să băgăm toți jucătorii de atac. Nu am fost foarte dur la pauză, știam valoarea lor, dar golul m-a supărat, nu aveau voie să dea gol cu capul acolo, aveam toți fundașii în careu.

În repriza a doua cred că am avut și un penalty, dar arbitrul dacă nu are VAR în Conference League, nu a văzut. Cred că a fost un henț clar, pe care nu l-am primit”, a mai spus antrenorul CFR-ului sursei citate.