Dan Petrescu, lovitura de grație pentru Neluțu Varga: „Nu renunț la clauză”

Gabriel-Alexandru Ioniță 19.09.2022, 22:58
Dan Petrescu, lovitura de grație pentru Neluțu Varga: „Nu renunț la clauză”

Dan Petrescu a anunțat după meciul câștigat de CFR Cluj la Pitești cu FC Argeș, scor 1-0, că nu va renunța la clauza de reziliere în valoare de 400.000 de euro pe care o are la clubul din Gruia. Această declarație a venit în contextul în care patronul Neluțu Varga l-a criticat dur pe antrenorul său și a spus că vrea să îl demită.

Dan Petrescu îi dă lovitura lui Neluțu Varga. Nu vrea să renunțe la clauza de reziliere

Petrescu nu a dorit să comenteze declarațiile lui Varga, dar a ținut să spună că nu va renunța la clauza din contractul său. El a subliniat că ține neapărat ca înțelegerea să fie respectată până la capăt.

„În momentul în care pot să folosesc cea mai bună echipă, vin victoriile. Când a trebuit să schimb echipa, nu a fost ușor. Am început foarte bine azi. Trebuia să fie 2-0, 3-0 după primele 15-20 de minute. În a doua repriză am avut mai puține ocazii, dar am marcat. Este o victorie importantă, care ne aduce mai aproape de primele locuri.

(n.r. Despre Mario Camora) Era foarte fericit, și eu, de 5 ani mereu cu el, am ținut mereu la el. Am o relație foarte bună, cu el și cu Deac. De fapt, cu toți jucătorii am o relație bună. Nu vorbesc decât de meci. (n.r. Despre declarațiile făcute de Neluțu Varga) Nu mă interesează, e părerea lui, nu pot să vorbesc acum decât despre meciul cu Argeș. Posibil, mâine sau poimâine (n.r. Va avea o discuție cu patronul). Nu vorbesc despre acest subiect acum.

I-am felicitat, victorie importantă, două zile libere, nu am mai avut de mult. Cum să renunț la clauză? Care e motivul? Antrenorii dinaintea mea au renunțat? În toată lumea există contracte. Am un contract, trebuie respectat”, a spus Dan Petrescu după meciul de la Pitești.

Ce spusese Varga în ziua meciului cu FC Argeș

„Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii. Nu voi fi rigid. Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele și singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. Până acum, nici măcar salariul lui nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon. Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanță serioasă între ce a adus prin rezultate și ce cheltuim. Firește că sunt nu nemulțumit, ci foarte nemulțumit! Cum să mă simt altfel când am băgat atâția bani în jucători și ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor? E ceva care nu mai funcționează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum”, a spus patronul CFR-ului pentru PlaySport.