Dan Petrescu, mulțumit cu un punct în Kosovo. „N-o să câștige nimeni aici”

Bordei Radu 09.09.2022, 00:59
Dan Petrescu, mulțumit cu un punct în Kosovo. „N-o să câștige nimeni aici”

Dan Petrescu nu este supărat, deși echipa lui era să piardă în fața unei debutante în cupele europene. Mai mult, antrenorul crede că acest punct îi va ajuta pe clujeni să se califice mai departe.

Dan Petrescu nu se dezminte. Echipa din Kosovo ridicată în slăvi de „Bursuc”

CFR Cluj s-a slavat în extremis de la un eșec mare, în Kosovo, dar antrenorul feroviarilor crede că un punct este bun. Chiar dacă adversara, Ballkani, era o debutantă în cupele europene. Cu toate acestea, trupa din Balcani a fost aproape de un succes.

Știam că au jucători buni, că o să aibă posesia, dar noi am avut multe ratări, vreo 5-6. Cred că am avut și vreo 15 șuturi, dar asta a fost. Ei nu și-au creat ocazii, chiar nu țin minte să fi avut mai mult de două șuturi. Normal că vroiam să câștigăm, dar cred că va fi un punct foarte bun pentru noi. O să vedeți că nimeni din grupă nu va câștiga aici. Au jucători tineri, valoroși. Sunt campioni, mereu am spus asta. Când joci cu o campioană, nu contează de unde, aceștia au mentalitate. Ați râs de mine când am vorbit de Erevan, dar uite că armenii au fost eliminați greu de Sheriff, la penalty.

Eu zic că, dacă vom câștiga meciul viitor, va fi un start foarte bun pentru noi, a comentat Dan Petrescu, imediat după meci.

Camora este și el mulțumit de rezultat

Și jucătorii campioanei au avut aceeași atitudine ca Dan Petrescu.

S-a văzut că e o echipă cu entuziasm, știam că vor da totul. S-a văzut și experiența noastră, din minutul 70 am mers peste ei. Sivasspor și Slavia vor avea meciuri grele aici. Au jucat un fotbal frumos, e o echipă în stilul Farului de la noi. A fost și entuziasm, primul lor meci în grupe, fiecare fază era aplaudată de spectatori.

Sperăm să fie la fel și la următoarele noastre meciuri, e foarte important pentru noi să ne ajute. Suntem într-o poziție unde nu vrem să rămânem în campionatul intern”, a spus Mario Camora pe canalul de YouTube al lui CFR Cluj.

Nu ne bucurăm pentru un rezultat de egalitate, dar ținând cont de ce s-a întâmplat pe teren suntem mulțumiți. O să fie un parcurs greu, nu există nicio echipă slabă în grupele cupelor europene. O să fie greu pentru toți,
Yuri Matias, fundaș CFR Cluj

Programul lui CFR Cluj în grupele Conference League:

Runda 1: 8 septembrie, 19:45: Ballkani – CFR Cluj
Runda 2: 15 septembrie, 19:45: CFR Cluj – Sivasspor
Runda 3: 6 octombrie, 22:00: Slavia Praga – CFR Cluj
Runda 4: 13 octombrie, 19:45: CFR Cluj – Slavia Praga
Runda 5: 27 octombrie, 22:00: Sivasspor – CFR Cluj
Runda 6: 3 noiembrie, 19:45: CFR Cluj – Ballkani

 

Urmăriți Playsport.ro și pe