Dan Petrescu, pus la punct de Panduru. „Am auzit tot în anii ăștia”

Giosanu Catinca / 01.08.2022, 08:44
Dan Petrescu, pus la punct de Panduru. „Am auzit tot în anii ăștia”

Basarab Panduru a reacționat după ultimele declarații făcute de Dan Petrescu. Antrenorul român a spus că nu mai are timp de nimic din cauza programului încărcat pe care îl are CFR Cluj și că nimeni nu apreciază munca pe care el o depune.

Basarab Panduru l-a contrazis pe antrenorul campioanei: ”Nu e corect ce a zis”

Basarab Panduru, fostul „secund” al lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova, l-a contrazis pe antrenorul lui CFR Cluj. El a evidențiat că fiecare antrenor își face programul după bunul plac și spune că este problema lui dacă preferă să își petreacă tot timpul la club, însă nu îi poate acuza pe iubitorii fotbalului că nu i-au apreciat munca.

Am auzit tot în anii ăştia. Nu cred că e corect ce spune Petrescu. A fost apreciat de fiecare dată. De fiecare dată când s-a vorbit despre echipa naţională a fost acolo pus moţ, primul sau al doilea, dar nu a existat ca fotbal. Toată lumea a spus că putem face treabă cu fotbalul ăsta.

Eu nu văd ce zice el, că toată lumea îl critică şi că stai de dimineaţă până seară. Da, poţi să stai sau nu poţi, îţi alegi ce vrei să faci, că tot aud asta. Dacă vrei să faci, faci. Dacă nu vrei să bagi bani, nu bagi. E alegerea ta! Nu te obligă nimeni să bagi bani şi nu te obligă nimeni să stai de dimineaţă până seara.”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Declarațiile lui Dan Petrescu

Dan Petrescu a răbufnit după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3, când ardelenii au fost dominaţi la toate capitolele de olteni. El a spus că elevii săi nu au suficient timp să se odihnească.

O săptămână mai târziu, Petrescu s-a plâns din nou de programul foarte încărcat al echipei sale. Oficialul a spus că se teme ca într-o zi să nu se îmbolnăvească la cât de mult muncește pentru ca CFR Cluj să obțină rezultatele la care se așteaptă fanii.

Dacă vine un antrenor aici şi are linişte, mă las de antrenorat. Nu o să fie niciodată cineva liniştit aici. E presiune non-stop! Am câştigat 100 de meciuri acasă din 112 şi tot nu e bine dacă nu batem un meci. Sunt antrenor prost, sunt criticat… asta e în România, ăsta e fotbalul. E presiune, m-am obişnuit cu ea. Ce să fac? Asta e meseria pe care mi-am ales-o, din păcate.

Să nu dorm nopţi, familia nu o văd, prietenii nu îi văd, stau de dimineaţă şi până seara închis aici şi dacă nu iese, eu sunt de vină. Normal! Antrenorul plăteşte, dar asta e realitatea, ce să facem. Eu de dimineaţă până seara numai fotbal fac. Mă uit la toate meciurile şi rezultatele. E pasiunea mea, e viaţa mea. E clar că presiunea asta nu face bine. Sper să nu păţesc ce a păţit şi patronul, sper să fiu norocos. Dar e clar că îmi pun sufletul. La CFR am dat tot, nu am ce să îmi reproşez.”, a mai spus Dan Petrescu, după victoria cu CS Mioveni, scor 4-2.