Dan Petrescu s-a dezlănțuit înainte de Voluntari – FCSB: „E inadmisibil! Să-mi explice urgent!” Ce l-a deranjat total pe antrenorul de la CFR Cluj

Robert Zanfir / 14.05.2022, 19:16
Dan Petrescu s-a dezlănțuit înainte de Voluntari – FCSB: „E inadmisibil! Să-mi explice urgent!” Ce l-a deranjat total pe antrenorul de la CFR Cluj

Dan Petrescu (54 de ani) a făcut scandal monstru când a aflat că partida dintre FC Voluntari și FCSB, programată sâmbătă, 14 mai, de la 21:00, se va juca pe Arena Națională. Antrenorul lui CFR Cluj îi acuză pe organizatori pentru decizia care ar putea fi decisivă în lupta pentru titlu.

CFR Cluj are de apărat doar două puncte pentru a deveni pentru a cincea oară consecutiv campioana României. Cu toate acestea, presiunea din vestiarul lui Dan Petrescu este uriașă. Ardelenii nu sunt în cea mai bună formă, în timp ce rezultatele le suflă în pânze celor de la FCSB.

Dan Petrescu a luat foc din cauza programării partidei Voluntari – FCSB pe Arena Națională

FCSB va juca azi, de la 21:00, în deplasare la Voluntari. Dar pe terenul… de acasă. Arena Națională va fi gazda meciului care îi poate urca pe Toni Petrea și compania pe prima poziție a clasamentului, cu doar o etapă înaintea finalului.

Totuși, CFR Cluj va avea șansa unei victorii cu Universitatea Craiova. Meciul este programat duminică, de la 21:30, iar oltenii par total demotivați după ce au ratat toate obiectivele din acest sezon.

„Nu mi se pare normal ca FCSB să joace de două ori acasă cu FC Voluntari şi nimeni să nu zică nimic. Dacă Argeşul spunea: Nu putem să jucăm acasă că trebuie să facem terenul, dar mergem la Cluj, cred că era un scandal monstru în fiecare zi şi era normal să fie. Dar văd că nimeni nu zice nimic!

Voluntari merge şi joacă acasă la FCSB de două ori, toată lumea e bine, e fericită, se scrie numai de CFR că nu ştiu ce face. Dacă ăsta e un campionat corect…

Spuneţi-mi şi mie când o echipă joacă de două ori, în play-off, în deplasare la o altă echipă”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea partidei cu Universitatea Craiova.

Dan Petrescu: E de râsul curcilor și mai au tupeu să vorbească?!

FC Voluntari nu poate juca pe arena „Anghel Iordănescu” din cauza lucrărilor care au fost demarate la suprafața de joc. Playsport a fost la fața locului și vă prezintă care este stadiul lucrărilor. Ilfovenii au propus inițial ca partida cu FCSB să se joace pe noul stadion Giulești, dar Gigi Becali a refuzat.

„E incredibil, dar campionatul merge înainte, viaţa merge înainte şi vom vedea ce o ieşi. Dar nu mi se pare normal. Eu astăzi ştiam că se joacă Voluntari – FCSB, dar meciul se joacă acasă la FCSB.

Deci e FCSB – Voluntari de două ori. Da, am văzut, joacă la FCSB acasă. Asta e influenţa politică? E de râsul curcilor. Ei joacă două meciuri acasă şi mai au tupeu să vorbească? Mi se pare incredibil. Acum iar o să se comenteze că a zis Dan. Băi, băieţi! Am zis adevărul.

Spuneţi-mi şi mie cum e posibil FCSB să joace de două ori acasă cu FC Voluntari?! Atât vreau să ştiu. Să îmi explice cineva din România… Federaţia, Liga. Să vină să îmi spună. Ca să ştim şi noi în viitor… să le spunem: Hai, jucaţi şi la noi acasă, că avem un teren mai bun, stadion mai bun, e frumos. Mi se pare incredibil, eu sunt problema!”, mai spus antrenorul lui CFR Cluj.

54 de puncte are CFR Cluj după 8 meciuri jucate în play-off, cu două peste FCSB.