Dan Petrescu salută revenirile a trei jucători esențiali. „Am nevoie de ei ca de aer”

Olteanu Ștefan / 29.09.2021, 21:31

Dan Petrescu a anunțat revenirile a trei jucători esențiali înaintea duelului din Conference League. CFR Cluj va primi vizita danezilor de la Randers, joi seară, de la ora 19:45. Campioana României este obligată să obțină un rezultat pozitiv, asta după ce în prima rundă a fost învinsă de Jablonec, scor 0-1 în Cehia.

Dan Petrescu a anunțat revenirile a trei jucători esențiali pentru CFR Cluj: Alibec, Debeljuh și Omrani!

Dan Petrescu poate respira din nou ușurat și a anunțat revenirile celor trei jucători esențiali din atacul CFR-ului. Denis Alibec, Gabriel Debeljuh și Bilel Omrani sunt toți apți pentru duelul cu Randers din Conference League.
Atacul a fost principala problemă a campioanei, iar Dan Petrescu s-a plâns în ultimele săptămâni că nu are opțiuni pentru a-i înlocui pe cei trei. Acum, chinul „Bursucului” s-a sfârșit.

Cei 3 atacanți care au fost accidentați și pe care nu prea i-am antrenat de când am venit, decât 2-3 zile, au revenit la antrenamente. Nu știu cum să fac să scot maximum de la ei. Avem nevoie de ei ca de aer! Fără atacanți nu poți juca fotbal”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Speră să îi poată folosi în fața danezilor de la Randers

CFR Cluj nu își mai permite un nou pas greșit în grupele Conference League. Campioana României a debutat cu stângul în grupe și a fost învinsă de Jablonec, scor 0-1 în deplasare.
Acum, CFR Cluj are ocazia să arate o nouă fața în duelul de pe teren propriu cu Randers. Partida e programată joi seara, de la ora 19:45.
Dan Petrescu speră să îi poată folosi pe Alibec, Debeljuh și Omrani:

Vom vedea după antrenamentul de mâine dimineață cine va începe, cine va intra de pe bancă. Să vedem dacă ei trec cu brio antrenamentul din această seară. E îmbucurător că s-au întors. Eu nu prea i-am văzut de când am venit. De aceea, poate ultimele meciuri n-au fost așa bune pe faza de atac”, a mai spus Dan Petrescu.

Ce a spus despre adversara de joi

„Bursucul” spune că nu a avut timp să studieze prea mult jocul danezilor de la Randers, dar se așteaptă la un meci dificil:

Nu i-am studiat foarte mult, dar e un adversar care, dacă termină în primele 5 într-un campionat ca Danemarca, n-are cum să nu fie bun, organizat, disciplinat.
Au jucători înalți, dar și de viteză, deci nu se vor baza numai pe talie. Au o echipă cu de toate. Iar antrenorul lor (n.r. – Thomas Thomasberg) e cel mai dorit din Danemarca, am și eu informațiile mele.
M-a îngrijorat că la ultimul meci al lor din campionat, cu Midtjylland, au dominat un adversar mult mai bine cotat”, a încheiat Dan Petrescu.

Transfer de vis pentru CFR Cluj și Dan Petrescu. Oficialii campioanei vor să aducă un fotbalist care a jucat în Anglia, Portugalia și Spania.