Dan Petrescu se plânge din nou. Jucătorul său ar fi persecutat constant de brigăzile de arbitri din Liga 1

Gabriel-Alexandru Ioniță 09.04.2022, 22:02
Dan Petrescu se plânge din nou. Jucătorul său ar fi persecutat constant de brigăzile de arbitri din Liga 1

Dan Petrescu este nemulțumit de modul în care arbitrii din Liga 1 tratează fazele de joc în care este implicat Gabriel Debeljuh. Antrenorul campioanei CFR susține că atacantul său este dezavantajat în foarte multe dueluri pe care le are cu fundașii adverși.

Dan Petrescu este de părere că Gabriel Debeljuh este dezavantajat de arbitri în duelurile cu fundașii adverși

Concret, Petrescu a subliniat faptul că arbitrii din Liga 1 au falsa impresie că atacantul croat simulează în multe dueluri și din acest motiv nu îi dau acestuia penalty, chiar și atunci când s-ar impune acest lucru.

Gabi e un jucător inteligent, care marchează, joacă pentru echipă, se sacrifică, face și faza de apărare. E faultat foarte mult, dar arbitrii și-au făcut o impresie greșită despre el. Și la Craiova am avut penalty clar, când am făcut 1-1, dar din cauză că e vorba despre Debeljuh nu se mai dă niciun fault.

Nu am mai primit un penalty [de mult], am și uitat cum e. Asta nu înseamnă că vrem să primim penalty gratuit sau la următorul meci. Dar, sincer, și la meciul cu Farul am avut penalty clar la Debeljuh, am tăcut, dar se pare că arbitrii nu mai vor să dea pentru că s-a dus vorba că se aruncă”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului de duminică de la Craiova.

Declarații măgulitoare la adresa echipei lui Laurențiu Reghecampf

De asemenea, în stilul caracteristic, Dan Petrescu și-a lăudat adversarii de la Universitatea Craiova, despre care a spus că au șanse chiar la câștigarea titlului în acest sezon.

E foarte clar că e un meci important, precum toate din play-off. Întâlnim o echipă în formă foarte bună, a câștigat un meci important cu FCSB. Este o echipă care își dorește să câștige campionatul.

Ați văzut și declarațiile lui Reghe, care înainte nu erau așa optimiste. Acum a spus că nu se mulțumește nici măcar cu locul 2. Eu am spus de la începutul play-off-ul că cei de la Craiova se vor bate la titlu. La mine în club nu prea a crezut nimeni, în afară de mine!

Au un public fantastic, un lot excelent. Pot câștiga și cupa, și campionatul pentru că au de toate, și antrenor foarte bun. Sunt conștient că va fi un meci extraordinar de greu pentru noi, dar și pentru ei.

Eu zic că acest meci e mai important pentru CFR decât pentru Craiova, dar fiecare are părerea lui. Va fi un meci de bătaie, ei vor fi încrezători că vor câștiga, au nevoie de victorie.

Noi trebuie să ridicăm nivelul, să jucăm mult mai bine decât am făcut-o cu FC Argeș, unde a fost bine doar din punct de vedere al rezultatului.

Mai sunt 21 de puncte în joc, nu se va decide nimic la acest meci, indiferent de rezultat”, a mai spus antrenorul CFR-ului.

Favoritul lui Dan Petrescu vine de la Universitatea Craiova. “Nu e altul ca el în Europa”

 

Urmăriți Playsport.ro și pe