Dan Petrescu tună şi fulgeră după ce echipa sa a fost egalată în prelungiri: „Trebuia să intervină VAR-ul”

George Drafta 11.12.2022, 21:41
Dan Petrescu tună şi fulgeră după ce echipa sa a fost egalată în prelungiri: „Trebuia să intervină VAR-ul”

„Bursucul” a fost afectat de faptul că Deac & Co au scăpat printre degete pe final două puncte în faţa unei echipe care tocmai a schimbat antrenorul.

Şi care în urmă cu o săptămână era învinsă cu 8-0 de Farul! Petrescu a dat din nou vina pe arbitri. Acuzând faza din care Dragu a egalat. Antrenorul ardelenilor susţine că în faza premergatoare reuşitei moldovenilor, asistentul a indicat incorect repunere de la margine în favoarea trupei lui Stoican.

„Am pierdut două puncte mari, prima repriză a fost destul de bună, a doua puţin mai slabă, am avut puţine ocazii de marca. Cred că la prima ocazie mare de gol au marcat, golul a venit după un aut care era al nostru, şi VARul trebuia să se uite atent şi să intervină. Nu putem fi perfecţi mereu, dar este păcat să fim egalaţi într-o asemenea manieră.

Dacă egalam noi în minutul, 94 eram bucuroşi că am câştigat un punct. Aşa am pierdut două. Vor fi 39 de meciuri în acest an, voiam să fim pe primul loc la finalul etapelor disputate în 2022, chiar dacă câştigăm ambele meciuri depindem de ce va face Farul, însă meicul următor va fi mult mai greu pentru că jucăm cu FCSB care este o candidată la titlu”, a fost declaraţia lui Dan Petrescu, la finalul meciului de la Botoşani.

Clujenii au pierdut două puncte mari pe terenul unei echipe unde în trecut s-au impus foarte greu
Clujenii au pierdut două puncte mari pe terenul unei echipe în faţa căreia s-au impus foarte greu în trecut 

S-au îndepărtat de obiectiv

Clujenii ar fi vrut să termine pe primul loc anul 2022. Iar obiectivul lor părea mai uşor de îndeplinit după înfrângerea liderului Farul în faţa celor de la Hermannstadt. Doar că şi clujenii s-au împiedicat la Botoşani după 4 victorii la rând în Superligă. Şi acum sunt la 3 lungimi în spatele trupei lui Hagi.

„Îmi pare rău că am pierdut două puncte, era o victorie bună pentru moral. A fost un teren dificil, dar asta nu e o scuză, trebuia să câștigam, asta e clar. Putem să terminăm pe locul 1, dar aş fi mai bucuros să fim acolo la finalul campioantului. Am avut un an bun, dacă am termina pe primul loc anul ar fi fantastic”, a fost concluzia lui Deac după un singur pucnt obţinut din deplasarea de la Botoşani.

Pentru a termina primii acest an calendaristic, oamenii lui Petrescu trebuie să obţină cât ami multe puncte din ultimele două confruntări programate în această lună. Mai întâi restanţa cu FCSB, apoi duelul cu Hermannstadt din Gruia. Chiar şi în cazul în care vor triumfa în ambele dispute, vişiniii trebuie să aştepte şi pasul greşit al marinarilor. Care vor evolua în ultima etapă din 2022 cu FC Voluntari.

Urmăriți Playsport.ro și pe