Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj! Ruptură totală între antrenor și Ioan Varga

Mugurel Dumitru 29.05.2023, 18:18
Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj! Ruptură totală între antrenor și Ioan Varga

Dan Petrescu (55 de ani) nu va mai fi antrenorul celor de la CFR Cluj în sezonul viitor.

CFR o va întâlni pe U Craiova 1948, într-un meci care va decide ultima formație din România care va participa în cupele europene în sezonul următor.

Cele două formații urmează să se întâlnescă joi, 1 iunie, de la ora 20:30, LIVE pe playsport.ro, în Gruia, meci care se va disputa într-o singură manșă.

Antrenorul fostei campioane a fost extrem de agitat la meciul cu Farul, scor 1-2, când a avut și o reacție total necontrolată, dar starea sa a continuat și în orele care au urmat. Toată tevatura lui Petrescu nu le-a picat deloc bine nici celor din conducerea clubului, dar nici apropiaților, care s-au tot ”subțiat” în ultima perioadă.

Dan Petrescu, întâlnire cu Ioan Varga

Deși avea pe masă propunerea de a continua și încă un an de contract, ”Bursucul” a avut o discuție cu patronul Ioan Varga.

Cei doi ar fi convenit, conform surselor playsport.ro, să renunțe la colaborare după ce se va fi terminat actualul sezon.

Finanțatorul fostei campioane a fost de acord să renunțe la orice pretenții financiare și să rupă cordial angajamentul.

Mai mult, Varga ar fi făcut deja primul pas și l-ar fi contactat pe Cristiano Bergodi (58 de ani), tehnician care a câștigat Cupa României cu Sepsim, susține Fanatik.

Urmăriți Playsport.ro și pe