Dan Șucu, dezvăluiri despre negocierile cu Gică Hagi să investească la Constanța. Trei milionari urmau să bage bani la echipa “Regelui”

Ioan Valentin Oprea 01.06.2023, 08:36
Dan Șucu, dezvăluiri despre negocierile cu Gică Hagi să investească la Constanța. Trei milionari urmau să bage bani la echipa “Regelui”

Înainte de a deveni acţionar la Rapid, Dan Şucu a fost aproape de a se alătura proiectului de la Viitorul Constanţa. Împreună cu alţi doi oameni de afaceri, Şucu a purtat negocieri intense cu Gică Hagi, dar totul a picat încă din faşă.

Într-un interviu acordat pentru Pro Sport, Şucu recunoaşte că şi-a dorit, în urmă cu mai mulţi ani, să preia pachetul majoritar de acţiuni de la gruparea dobrogeană. „Regele” nu a acceptat, în schimb, să fie trecut pe linie moartă şi să nu mai aibă puterea de decizie în propriile mâini.

Nu aș vrea să intru în amănunte. Nu a ieșit atunci. În clipa aceea, domnul Hagi nu era pregătit pentru a accepta acționari suplimentari față de domnia sa. Și mai ales majoritari. Deci l-am înțeles, da. Ceilalți doi parteneri care veneau, Stanciu de la eMag și domnul Talpes, de la Bitdefender”, a explicat Şucu de ce a căzut afacerea.

Crede că Hagi ar fi mult mai deschis la negocieri azi

Omul cu banii de la trupa giuleşteană e ferm convins că Hagi şi-a schimbat, între timp, optica şi ar fi mult mai deschis la o astfel de oportunitate de colaborare în prezent. Şucu nu regretă deloc că nu a mai ajuns să pompeze bani la Viitorul şi afirmă că are planuri mari de viitor cu echipa lui Adi Mutu.

Sunt convins că, de atunci, inclusiv domnul Hagi s-a mai gândit la ceea ce se întâmplă și a trecut și dansul prin diferite faze. Nu e ușor pentru cineva care a creat ceva să accepte ideea că mai sunt și alti acționari, mai ales când sunt acționari majoritari. La un moment dat trebuie să accepți ideea că deciziile mari, de 1-2 milioane de euro, nu pot fi luate doar cu decizia executivului”, a mai punctat Şucu.

3,5 milioane de euro, buget de transferuri

Patronul de la Mobexpert e încântat de atmosfera de pe Giuleşti şi vrea ca alb-vişiniii să se bată la titlu în ediţia viitoare a Superligii. Şucu e gata să bage adânc mâna în buzunar şi pune pe masă trei milioane şi jumătate de euro pentru campania de achiziţii.

Rapidul a bătut deja palma cu fostul jucător al FCSB-ului, Răzvan Oaidă, iar Constantin Grameni a fost cea de-a două ţintă importantă a grupării de pe sub Podul Grant. Oficialii de la Farul au respins însă oferta înaintată de Rapid.

Eu sunt mulțumit. În clipa de față, îmi face mare plăcere povestea în care particip acum și cred că putem să facem o poveste de success la Rapid”, a concluzionat, pe un ton optimist, Dan Şucu.

Urmăriți Playsport.ro și pe