Dan Vasilică a prins putere după ce l-a surclasat pe Hagi: „Avem atac devastator”

Cosmin Olteanu 04.09.2023, 08:26
Dan Vasilică a prins putere după ce l-a surclasat pe Hagi: „Avem atac devastator”

Dan Vasilică a prins putere după ce l-a surclasat pe Hagi.

În etapa a 8-a din Superliga, FC U Craiova a produs o adevărată surpriză, reușind să o învingă pe campioana Farul Constanța cu 4-0. Golurile partidei au fost marcate de Van Durmen, Albu, Baeten și Bauza.

Dan Vasilică a prins putere după ce l-a surclasat pe Hagi

Dan Vasilică s-a declarat extrem de încântat de evoluția echipei sale din meciul cu Farul, lăudând, în mod special, oamenii din atac.

Totodată, „interimarul” din Bănie a spus că în opinia lui, la echipa națională, ar merita convocat Aurelian Chițu, care a pasat la două dintre cele patru goluri marcate de olteni.

„Am marcat și nu am primit gol. Nu aveam emoții că nu vom marca, cred că ați văzut că aproape în toate meciurile am avut un joc ofensiv foarte bun. Problemele erau la nesincronizările din defensivă. Odată cu eliminarea acestora, eram convins că o să câștigăm.

Nu e important să marcheze un jucător sau altul, ci să câștigăm, să ducem mingea acolo și să fim pragmatici. Am fost și meciurile trecute, am marcat câte 3 goluri pe meci. Avem un atac devastator.

Cred că ne apropiem cumva de «Gașca nebună». Rezultatele nu ne ajută ca punctaj, dar ca joc cred că semănăm puțin cu acea echipă extraordinară a Sportului.

Spuneam despre Chițu că este atacantul care câștigă duelurile. Dacă are spații, le fructifică. Dacă nu, iar câștigă duelul. Are joc aerian, de picior extraordinar. Nu sunt eu în măsură, dar ca suporter al echipei naționale pot spune că este jucător de națională, la ce parametri, ce statistici are.

Nu contează ce adversar are, dacă i se face marcaj strict, dacă are adversar de viteză. Nu are niciun fel de problemă, câștigă marea majoritate a duelurilor. Este jucătorul care dă încredere echipei”, a declarat Dan Vasilică, la finalul partidei cu Farul, la Prima Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe