Dani Alves rămâne la închisoare! Decizia judecătorilor l-a înfuriat

Iosif Pintilie 22.02.2023, 11:54
Dani Alves rămâne la închisoare! Decizia judecătorilor l-a înfuriat

Dani Alves, fostul fundaș dreapta de la FC Barcelona, Juventus ori PSG, trece prin cel mai dificil moment al vieții sale. Acesta este arestat în Spania, fiind acuzat de agresiune sexuală.

Dani Alves nu a fost eliberat

Dani Alves a încercat să iasă din închisoare pe cauțiune, dar judecătorii au refuzat această cerere. Motivele sunt bazate pe puterea lui financiară, putând oricând să se refugieze într-o țară exotică de unde nu ar putea fi prins, cât și faptul că Brazilia nu are un acord de extrădare cu Spania.

Dani Alves este acuzat că, pe 30 decembrie, ar fi agresat sexual o femeie într-un club din Barcelona. Judecătorii au la dispoziție, în acest caz, teste biologice, dar și imaginile de pe camerele de supraveghere din club. Toate acestea sunt contradictorii cu mărturiile lui Alves.

Dani Alves s-a resemnat

Dani Alves pare sesimtit în arest. Brazilianul ar fi mărturisit, unor apropiați, că este obișnuit să se lupte cu greul și că va accepta orice eveniment negativ ce va apărea în viața lui.

„Voi accepta ce vine. Am plecat de acasă când abia aveam 15 ani. Am depășit în viața mea situații foarte dificile și complicate. Aceasta va fi încă una care va trece. Nimic nu mă sperie”, ar fi mărturisit brazilianul.

De ce și-a schimbat declarațiile?

Dani Alves și-a schimbat de mai multe ori declarațiile, în perioada de după arestare. Inițial, el a spus că nu o cunoaște pe fermeia ce l-a acuzat de agresiune sexuală, iar înn final a ajuns să susțină că se cunoștea cu ea și a avut contact.

Avocatul lui spune că schimbarea declarațiilor a fost cauzată de faptul că Dani Alves nu voia ca soția lui să știe că este infidel.

“Era în stare de șoc. Și-a schimbat declarațiile pentru că a încercat să ascundă infidelitatea față de soția lui. Construim o strategie de apărare care să-i asigure libertatea”, a spus Cristobal Martell, citat de sport.es.

Nu i-a ieșit. Presa din Spania susține că Joana Sanz, fotomodelul ce îi era soție, a decis să se despartă de Dani Alves, în urma acestor evenimente. Nici măcar nu l-ar fi vizitat la penitenciar, informându-l în legătură cu divorțul prin avocați.

Ea susține însă că nu a renunțat la brazilianul ce îi era soț. După săptămâna modei de la Madrid, ea a spus:  ”N-o să-l las singur în cel mai greu moment din viața sa”.

Urmăriți Playsport.ro și pe