Dani Coman, aproape de revenire: „Am avut discuții cu CFR-ul, m-au sunat echipe din București”

Gabriel-Alexandru Ioniță 16.01.2023, 22:52
Dani Coman, aproape de revenire: „Am avut discuții cu CFR-ul, m-au sunat echipe din București”

Dani Coman a părăsit la începutul acestui sezon funcția de președinte al lui Hermannstadt din cauza problemelor financiare de la clubul sibian. Acum însă, fostul portar al Rapidului, printre alte echipe, a anunțat că își dorește să revină în fotbal. Iar această revenire este extrem de aproape.

Dani Coman, extrem de aproape de revenirea în fotbal

Fostul internațional român a dezvăluit că în cursul acestei săptămâni va lua o decizie în acest sens. Coman a spus că a avut multe discuții în această perioadă, inclusiv cu cei de la Hermannstadt, dar și cu cei de la CFR Cluj. De asemenea, conform spuselor sale, a fost contactat și de cluburi din București sau din apropiere de Capitală.

„E perfect adevărat (n.r. că trebuia să ia o decizie în privința echipei cu care va semna, la începutul acestui an), dar imediat după sărbători am avut niște probleme personale.

Ce variante ar avea fostul portar

Am fost plecat. Abia mâine mă întorc. Și, de mâine, o să mă gândesc bine în ce direcție o să merg. E adevărat că am avut discuții cu CFR-ul, cu Hermannstadt, chiar au dat și un comunicat, pentru că ei își doresc mult să mă întorc. E o echipă care mi-a rămas în suflet, pe care eu împreună cu Radu Neguț am făcut-o de la A la Z. Deci, nimeni altcineva decât noi doi. Meritul lui Măldă (n.r. Marius Măldărășanu) și al staff-ului e că ei au antrenat echipa. Dar săptămâna asta cu siguranță mă hotărăsc. Repet, din cauza problemelor pe care le-am avut a trebuit să fiu plecat o perioadă. De abia mâine mă întorc.

Nu știu să vă spun (n.r. Către care echipă ar înclina), pentru că în perioada aceasta n-am putut vorbi cu nimeni și nici n-am inițiat vreo discuție. Dar, de mâine, o să discut cu toți care mă caută. Sunt echipe care m-au mai sunat, și din București, și de pe lângă București”, a spus Dani Coman potrivit as.ro.

Dani Coman, președinte la FRF sau LPF?

Se pare că, cel puțin pentru moment, Dani Coman a renunțat la ideea de a conduce într-o zi FRF sau LPF, idee enunțată în septembrie 2022 la PlaySport Live.

(Te-ar tenta o funcție la LPF sau la FRF? – n.r.) Da, m-ar tenta și în viitorul apropiat mă voi și pregăti pentru astfel de momente.
(La Federație sau la Ligă? – n.r.) Vom vedea daca la FRF sau la Ligă, rămâne de văzut”, a spus atunci fostul internațional român.

Urmăriți Playsport.ro și pe