Dani Coman, artizanul promovării lui Hermannstadt, despre viitorul său: „Discuții cu cei de la CFR am în fiecare zi”

Gabriel-Alexandru Ioniță 15.05.2022, 18:54
Dani Coman, artizanul promovării lui Hermannstadt, despre viitorul său: „Discuții cu cei de la CFR am în fiecare zi”

Dani Coman a fost decisiv în revenirea lui Hermannstadt în Liga 1, după doar un sezon. Fostul portar a rezistat în niște condiții foarte grele din punct de vedere financiar la Sibiu și s-a discutat în mai multe rânduri despre faptul că a fost aproape să părăsească echipa în plin sezon.

De altfel, la finalul meciului de pe teren propriu cu Steaua, în urma căruia Hermannstadt și-a asigurat revenirea în Liga 1, Dani Coman a recunoscut că a fost în discuții recent cu cei de la FC Brașov. De asemenea, el a dezvăluit că vorbește aproape zilnic cu oficialii celor de la CFR Cluj, de care îl leagă o strânsă relație de prietenie.

Dani Coman a anunțat ce urmează pentru el după revenirea lui Hermannstadt în Liga 1

În acest context, prin și mai mult contur speculațiile referitoare la faptul că fostul internațional român ar urma să facă parte din conducerea formației din Gruia. Dani Coman a spus că va avea câteva discuții în zilele viitoare cu conducerea lui Hermannstadt, iar ulterior va lua o decizie privitoare la parcursul său ulterior.

„A fost un an extrem de greu. A fost un an în care s-a muncit în fiecare zi. Dacă stau să mă uit puțin în urmă, anul ăsta a fost mai greu decât anul de la Astra, când am luat campionatul. În prima săptămână când am venit la Sibiu, după parcursul de la Astra, ajunsesem să nu pot să transfer niciun jucător. Nu știam Liga 2.

Am avut un singur moment în care am zis că gata. Aveam alte așteptări. Dar în același timp, vreau să îi felicit pe patroni pentru că au avut puterea de a merge mai departe cu această echipă. Au avut încredere în mine. Nu am stat să mă gândesc dacă plec sau nu. Am decis că merg până la capăt. Aș fi dezamăgit multă lume dacă aș fi plecat. Pentru mine, banii, faima nu sunt atât de importante.

Ce a spus Dani Coman despre discuțiile cu CFR Cluj

În tribuna oficială sunt și oficialitățile, doamna primar, doamna președinte a Consiliului Județean, care au fost alături de noi și le mulțumesc. Vreau să mă liniștesc pentru că a fost un an greu.

Da, este adevărat că am avut o discuție cu Brașovul. Discuții cu CFR Cluj am zilnic pentru că sunt prietenii mei. Am văzut anul ăsta ce greu e să construiești o echipă pentru Liga 2. Mă voi hotărî zilele viitoare. În primul rând, să văd ce se vrea la Sibiu. Vom avea discuții zilele viitoare. Stadionul va arăta superb. Chiar ieri l-am văzut, și vestiarele. Din informațiile mele, undeva în luna septembrie va fi gata.

Ce l-a motivat să continue la Sibiu în condițiile grele existente

A fost o ambiție de-a mea, să îmi demonstrez că pot promova o echipă retrogradată. Dacă vă uitați pe statistici, după 89 nu s-a mai întâmplat așa ceva. Am avut și în Măldă un antrenor extraordinar. Nu mă joc cu vorbele, va ajunge un mare antrenor.

Nu sunt eu nici cel mai bun, nici cel mai frumos, dar nici altul mai bun că mine nu e. Dani Coman nu poate intra decât în cursele pe care le câștigă”, a spus Dani Coman la Digi Sport după meciul dintre Hermannstadt și Steaua.