Dani Coman și-a anunțat revenirea în fotbal. Ce a făcut în ultimele luni

Catinca Giosanu 03.11.2022, 15:07
Dani Coman și-a anunțat revenirea în fotbal. Ce a făcut în ultimele luni

Dani Coman, fostul oficial de la Hermannstadt, și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc. Fostul portar a spus, în urmă cu puțin timp, că este foarte aproape de a semna un contract extrem de important.

Dani Coman vrea să revină în fotbal

Dani Coman a fost președinte la Astra Giurgiu (2015-2021) și FC Hermannstadt (2021-2022). În 2015, el a devenit campion al Ligii 1 cu formația din Giurgiu.

Tehnicianul a rămas liber de contract după ce și-a încheiat colaborarea cu cei de la FC Hermannstadt, din cauza problemelor financiare avute de sibieni. Acum, însă, este hotărât să își reia activitatea.

Fostul oficial și-a depus demisia în august 2022, când nou-promovata se afla pe locul al treilea în Superligă. Totul, din cauza problemelor financiare pe care le aveau sibienii.

”A început să-mi fie dor de fotbal”

Dani Coman a evitat să ofere informații despre clubul pe care îl va reprezenta în perioada următoare, dar a ținut să scoată în evidență că nu se pune problema să lucreze pentru Universitatea Craiova sau FC Argeș, două dintre cluburile pe care el le apreciază enorm.

Dacă mă duc la Craiova? Dacă merg să văd un meci de fotbal, asta nu înseamnă că mă duc să fiu președintele clubului sau vânez pe cineva. Să se înțeleagă bine. Nu am nevoie să merg la un meci ca să mă autopropun, pentru că ce a fost de demonstrat eu am demonstrat în fotbal. Atunci când voi simți că m-am plictisit, în următoarea zi voi semna.

Stau de două luni, am fost mai mult timp alături de familie și asta mă bucură cel mai mult. Dar, de câteva zile, a început să-mi fie dor de fotbal. De emoțiile pe care le simți înaintea unui meci. Așa că, în curând, voi merge la o echipă. Cu Mihai Rotaru mă cunosc de foarte mult timp. În ultima perioadă nu am avut discuții, asta înseamnă că nu sunt ceea ce trebuie pentru Craiova. Dar voi fi în altă parte.”, a spus Dani Coman, într-o declarație, conform sport.ro.

Mai mult, Dani Coman a subliniat că formațiile menționate mai sus nu l-au căutat niciun moment să îi facă o propunere.

Dacă nu e Craiova, nu e nici FC Argeș, pentru că nici Craiova și nici FC Argeș nu m-au căutat. Dar este altă echipă, care începe cu litera… Nu vă zic, o să vedeți în curând. Dar e o echipă care îmi e dragă și acolo voi merge.”, a mai spus fostul portar român.

Urmăriți Playsport.ro și pe