Dani Mocanu, gata să ucidă un fotbalist din România! „Mi-a rupt maxilarul și apoi a scos cuțitul”. Ce a făcut poliția

Giosanu Catinca / 02.08.2022, 09:00
Dani Mocanu, gata să ucidă un fotbalist din România! „Mi-a rupt maxilarul și apoi a scos cuțitul”. Ce a făcut poliția

Un scandal de proporții a izbucnit în parcarea unui club din Târgu Mureș după ce Dani Mocanu a amenințat cu o armă albă un fotbalist retras din activitate. Tânărul sportiv a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma conflictului.

Dani Mocanu, din nou cu mascații la ușă

Dani Mocanu are din nou probleme cu legea. Controversatul cântăreţ de manele a fost săltat de mascați după ce a amenințat cu cuțitul un fotbalist.

Incidentul s-a petrecut în luna iunie, în parcarea unui club din Târgu Mureș. Cei doi s-au luat la ceartă după ce șoferul artistului a refuzat să îi facă loc fotbalistului să iasă cu mașina de pe o stradă îngustă. Deranjați de atitudinea fotbalistului, cei care îl însoțeau pe Dani Mocanu au început să dea cu picioarele în autoturismul său.

Eu mergeam la un club cu vărul meu și am intrat într-o parcare să parcăm. Ieșea cineva din parcare cu mașina, iar noi nu aveam loc să trecem unul pe lângă celălalt. Eu trebuia să dau cu spatele și el trebuia să staționeze (…) Eu am intrat cu botul mașinii în parcare și era un grup de băieți, au început să lovească cu piciorul în mașină și am ieșit să-i întreb de ce îmi lovesc mașina în mod nejustificat.”, a spus Alex Podar, într-o intervenție la Antena Stars.

”A venit la mine cu un cuțit și a zis că mă omoară”

Fotbalistul susține că, într-un moment de neatenție, cântărețul de manele i-a dat un pumn în față și i-a rupt maxilarul. Artistul avea asupra lui un cuțit și chiar l-a amenințat cu moartea.

În acest timp el a ieșit din mașină și m-a lovit, iar atunci au venit și prietenii lui. Mi-am dat seama că îmi e maxilarul rupt, trebuia să-mi țin maxilarul cu mâna. A venit la mine cu un cuțit și a zis că mă omoară.”, a completat Alex Podar.

Dani Mocanu a reacționat pe rețelele de socializare după incident. El a scris la Story că sportivului nu trebuia să îi fie frică. A recunoscut, de asemenea, că nu ”s-a săturat” cu un pumn.

Cumetre, nu trebuia să-ți fie frică.. trebuia să-ți faci treaba liniștit!!! Trebuia să-ți faci programul.. nu era momentul și nici locul potrivit acum!!! Nu m-aș fi săturat cu un pumn sau cu o palmă!!! Avem timp. Trebuia să-ți faci programul.’’, a fost mesajul transmis de Dani Mocanu.

”A zis că-mi dă 5.000 de lei ca să nu mă duc la poliție”

Când și-a dat seama cât de gravă este situația, manelistul a încercat să îl facă pe sportiv să își retragă plângerea. Concret, i-a oferit suma de 5.000 de lei, dar Alex Podar a refuzat. El spune că numai telefonul pe care manelistul i l-a spart valora atât.

Îl știam că e un cântăreț și doar atât, nu am avut tangențe înainte sau după cu el. Am avut noroc cu șeful clubului că a ieșit afară și a zis Dani lasă pistoalele, cuțitele că vine poliția. Atunci a urcat în mașină și au plecat. Am mers la spital, mă durea foarte tare maxilarul și după aceea am vorbit cu cei de la poliție și am fost să dau o declarație.

A doua zi, a dat de părinții mei și a zis că-mi dă 5.000 de lei ca să nu mă duc la poliție. I-am zis că suma de 5.000 de lei nu îmi acoperă nici măcar telefonul pe care mi l-au spart. I-am spus că nu vreau nicio sumă de bani.”, a concluzionat fotbalistul retras din activitate.