Dani Oțil, accident de mașină! Care este starea prezentatorului TV după evenimentul din weekend, la Campionatul Naţional de Super Rally 2021

Mihai Rosoiu 24.05.2021, 08:23
Dani Oțil, accident de mașină! Care este starea prezentatorului TV după evenimentul din weekend, la Campionatul Naţional de Super Rally 2021

Cunoscutul prezentator tv, Dani Oțil, a fost protagonistul unui accident de mașină petrecut în weekend. Vedeta tv a concurat la prima etapă a Campionatului Național de Super Rally. Evenimentul a fost găzduit de orașul Mangalia și a adunat la start cei mai valoroși piloți români ai momentului.

Marea pasiune a lui Dani Otil îi produce și multe emoții
Marea pasiune a lui Dani Otil îi produce și multe emoții

Printre aceștia s-a aflat și Dani Oțil, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1. Pasionat de sporturile cu motoare, proaspătul însurățel a fost implicat într-un accident auto în cadrul competiției amintite.

Cum a făcut Dani Oțil accident de mașină!

Accidentele sunt ceva obișnuit la astfel de competiții auto. Potrivit propriilor declarații, Dani Oțil a lovit mașina din cauza neatenției de care a dat dovadă. Într-o postare pe rețelele de socializare, reșițeanul a dezvăluit cum a fost posibil accidentul:

Super Rally Mangalia rămâne în cartea mea cu două reci şi una caldă: Am lovit mașina neprovocat, fără să mă grăbesc, după un cumul de factori nefericiți. Am reușit să improvizăm, am făcut timp de podium, dar s-a stricat altceva… Caldă e că ne-am întors la curse în oraș şi am văzut fețe fără mască după un an, a fost mesajul lui Dani Oţil pe rețelele de socializare.

Campionatul Național de Super Rally, un nou început

După o perioadă în care majoritatea competițiilor sportive au fost anulate sau au mers mai departe în anumite condiții, campionatul de Super Rally a fost o adevărată provocare pentru participanți și concurenți.

Competiția unde promotor este Mihai Leu va avea un total de cinci runde în acest sezon. Organizatorul evenimentului, fostul campion mondial de box, a făcut și un compromis.

Mihai Leu, în calitate de promotor și concurent, a lăsat celebrul Ferrari 458 Challenge și a pilotat și el un model Radical, prototip cunoscut pentru performanțele de pe circuit.

E o premieră pentru mine, dar îmi doresc să lupt pentru primul loc, iar pe un circuit stradal e mai complicat cu Ferrari”, a spus Leu, campion național atât la raliuri, cât și la viteză în coastă, înainte de startul întrecerii de la Mangalia.

Accidentul lui Dani Oțil, fără urmări grave

Deși accidentele la asemenea întreceri sportive pot avea urmări dramatice, starea de sănătate a prezentatorului tv este una bună. Dani Oțil nu a suferit răni și s-a putut prezenta liniștit la job în această dimineață.

Dani Oțil, care zilele trecute își exprima admirația pentru Simona Halep, a prezentat matinalul Antenei 1 alături de ceilalți componenți ai găștii, Răzvan Simion, Ramona Olaru, Cătălin Oprișan și Florin Ristei.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe