Daniel Niculae, atac dur la FCSB: ”Aud bocete și jale mai mult ca la înmormântarea Mariei Tănase”

George Drafta 25.04.2023, 21:41
Daniel Niculae, atac dur la FCSB: ”Aud bocete și jale mai mult ca la înmormântarea Mariei Tănase”

Preşedintele Rapidului a luat atitudine după scandalul generat de prestaţia brigăzii de arbitri la meciul dintre Rapid şi FCSB, din etapa a 5-a a playoff-ului Superligii.

Daniel Niculae ironizează reacţiile de nemulţumire venite din tabăra vicecampioanei. Care acuză dur arbitrajul lui Horaţiu Feşnic invocând în primul rând neacordarea a două cartonaşe roşii în prima repriză a duelului din Grant.

„Aud de două zile doar bocete și jale parcă mai mult ca la înmormîntarea Mariei Tanăsae, care a fost o mare rapidistă, Dumnezeu să o ierte! Aud din București până la Botoșani. La Botoșani nu am mai auzit bocete după ce piciorul lui Papeau a fost rupt și nu l-am putut folosi 4 luni de zile.

Din punctul meu de vedere, nu cred că a fost vreo intrare de cartonaș roșu. La Onea se vede că are o intensitate și că de abia îl atinge. Nu se duce cu talpa, pur și simplu vrea să oprească contraatacul. La Grigore este un atac din spate, dar nu are intenția să-l atace pe Compagno. Din punctul meu de vedere, nu e de cartonaș roșu”, a fost analiza oficialului alb-vişiniilor la Digi Sport. 

FCSB a acuzat arbitrajul lui Feşnic din partida împotriva Rapidului
FCSB a acuzat arbitrajul lui Feşnic din partida împotriva Rapidului

Premier League, etalonul lui Daniel Niculae

Fostul fotbalist al Rapidului oferă exemplul celui mai tare campionat din lume. Pentru a justifica maniera de arbitraj a lui Horaţiu Feşnic.

„Dacă stăm să ne uităm și să facem o comparație singurul care a ieșit cu nasul spart și sânge pe față a fost Săpunaru. Ne-am dorit mereu meciuri puternice și ne uităm la campionatul din Anglia și admirăm intensitatea. Asta e părerea mea. Au fost meciuri în care și noi am fost tratați la fel de arbitrii.

În prima repriză cred că am puțin mai buni, iar în a doua ne-au dominat ei. Dacă jucăm așa cu CFR nu cred că o să mai avem noroc cum, trebuie să recunoaștem, am avut cu FCSB”, a mai adăugat fostul golgheter din Giuleşti.

Urmăriți Playsport.ro și pe