Daniel Niculae îl pune pe Valeriu Răchită la respect: „Domnul Răchită să-și vadă de haita dumnealui”

Bordei Radu 09.11.2021, 22:18
Daniel Niculae îl pune pe Valeriu Răchită la respect: „Domnul Răchită să-și vadă de haita dumnealui”

Daniel Niculae îl apără pe Mihai iosif, tot mai contestat de lumea din jur. Antrenorul giuleștenilor este sub presiune, deși rezultatele au fost de partea lui. Rapid a încheiat turul de campionat pe locul 5. Mai mult, Rapid a și câștigat meciuri importante, cu FCSB sau CFR Cluj.

Deși se bat pentru playoff, fanii giuleșteni sunt supărați după eliminarea rușinoasă din Cupa României. În plus ultimele evoluții nu au fost convingătoare și a lipsit constanța din jocul Rapidului. Iar Mihai Iosif a fost acuzat dur de suporteri, dar și de oameni din fotbal. Unul din aceștia este Vivi Răchită.

Daniel Niculae îl pune la punct pe Vivi Răchită. Ce l-a supărat pe președintele giuleștenilor

Fostul atacant din Giulești a fost deranjat de declarațiile lui Răchită. Acesta a declarat la GSP că ar fi momentul ca Rapid să caute un antrenor mai calificat și că Mihai Iosif și-a atins limitele profesionale. Răspunsul lui Niculae a fost unul extrem de dur. Președintele din Giulești a fost la fel de incisiv ca atunci când marca goluri pentru alb-vișinii.

Să își vadă de haita lui, sau de treaba dumnealui. Noi știm ce avem de făcut la Rapid, nu avem nevoie de sfaturile nimănui. Să își țină sfaturile pentru Petrolul sau altă echipă. El nu are nicio legătură cu Rapid, este doar răuvoitor. Cariera lui Miță Iosif este mai îmbelșugată decât a domnului Răchită, dacă ne gândim, a declarat Niculae, la Digisport

Declarațiile care l-au enervat pe Niculae. Ce a mărturisit fostul fundaș al Stelei

Vivi Răchită este un rival de-o viață al Rapidului, fie că a jucat la Petrolul sau Steaua. Cu toate acestea, fostul fundaș are relații bune cu patronul Victor Angelescu. Cel puțin așa afirmă Răchită. Acesta a recunoscut că îi dă și sfaturi finanțatorului din Giulești. Viziunea lui Răchită este aceeași cu cea a liderilor galeriei rapidiste. Miță Iosif nu ar mai fi potrivit pentru Rapid, în ciuda rezultatelor pozitive din acest tur de campionat.

Eu vorbesc destul de des cu Victor Angelescu, tot încerc să-l conving să pună un antrenor 100%, unul care să aibă mână liberă. Jucătorii să știe că acel antrenor are licență, că este cel care decide și vorbește după meciuri, să nu fie doar un băiat bun, cu rezultate, dar fără prea multă școală, care vine din rândul suporterilor, dar care, iertat să fiu, nu poate să se ridice la nivelul Ligii 1, au fost afirmațiile care l-au mâniat pe Daniel Niculae