Daniel Pancu râde de FCSB după eșecul de proporții cu Rapid: „Ar trebui să facă o cerere să joace mereu cu Steaua”

Cosmin Olteanu 28.05.2023, 14:54
Daniel Pancu râde de FCSB după eșecul de proporții cu Rapid: „Ar trebui să facă o cerere să joace mereu cu Steaua”

Daniel Pancu râde de FCSB după eșecul de proporții cu Rapid, 1-5, în ultima etapă din play-off-ul Superligii.

În acest sezon, FCSB nu a reușit să câștige niciun trofeu, ratând titlul de campioană, la „mustață”, în penultima etapă din play-off, când a fost învinsă de Farul, 2-3.

Daniel Pancu râde de FCSB după eșecul de proporții cu Rapid

„Pancone” s-a amuzat pe seama înfrângerii suferite de FCSB, susținând, în mod ironic, că Rapid ar trebui să ceară să joace numai cu trupa lui Elias Charalambous, pentru a câștiga titlul.

„A fost surpriză pentru că Rapid a jucat cu mulți jucători care au fost mai puțin utilizați, iar FCSB au avut în componență jucători de echipă națională. Glumind puțin, Rapid ar trebui să facă o cerere să joace mereu cu Steaua (n.r. FCSB) pentru a ieși campioană.

Și eu din postura de jucător am avut multe meciuri în care motivarea era mult mai mare comparativ cu un joc obișnuit. Dacă aș fi jucat toate etapele cu Steaua, aș fi fost la un nivel mult mai înalt. Nu ai voie, e un derby totuși. Chiar dacă e ultima etapă și nu mai contează din punct de vedere al clasamentului.

M-am uitat ieri și 20 de minute la Dortmund cu Mainz. Mainz la fel, o echipă care nu mai avea absolut nimic de câștigat, a venit cu multe rezerve, dar mentalitatea lor, educația lor, i-a făcut pe cei de la Dortmund cu 85.000 de oameni în tribună să piardă un campionat. Aici e diferența foarte mare dintre noi și fotbalul din Vest”, a declarat Daniel Pancu.

Charalambous îşi face mea culpa, după umilinţa cu Rapid

Elias Charalambous, antrenorul principal al FCSB-ului, a fost negru de supărare, după eşecul ruşinos suferit de roş-albaştri pe „Arena Naţională”.

„A fost o seară grea pentru noi. Nu m-am aşteptat să încheiem sezonul aşa. A fost o săptămâna grea după ce am pierdut cu Farul, dar nu este aceasta o scuză pentru astăzi. Îmi prezint scuzele mele fanilor. Am spus că vom juca pentru ei, dar rezultatul a fost foarte rău pentru noi. Întotdeauna, există o zi următoare. Ne simţim rău, dar trebuie să continuăm.

Îmi place să-mi asum responsabilităile şi nu vreau să dau vina pe alţii. Ieri, am spus că sunt mându de aceşti jucători şi nu pot să dau acum în ei. Îmi asum responsabilitatea. Sunt încă mândru de aceşti jucători. A fost o zi grea. Eu sunt responsabil pentru acest rezultat. Nu e vorba doar despre mine, e un colectiv.

A fost o atmosferă grea pe parcurusl săptămânii, dar suntem profesionişti şi trebuie să mergem mai departe. Din ziua în care am fost aici, cred că am făcut multe lucruri bune, dar am distrus totul în ultimele două meciuri. Aşteptăm ziua următoare. Acum suferim mult.

A fost o decizie pe care trebuia să o luăm în legătură cu Tamm şi aceasta a fost decizia. Sunt întrebat mereu dacă rămân. Nu cred că e cazul să repetăm acelaşi lucru de mai multe ori”, a declarat Elias Charalambous, la finalul meciului cu Rapid.

Urmăriți Playsport.ro și pe