Daniel Pancu, reacție clară după ce CFR Cluj a sărbătorit titlul cu Ministrul Apărării, Vasile Dîncu: „Am fost întotdeauna pentru asta!” VIDEO Playsport Live

Robert Zanfir / 24.05.2022, 07:26
Daniel Pancu, reacție clară după ce CFR Cluj a sărbătorit titlul cu Ministrul Apărării, Vasile Dîncu: „Am fost întotdeauna pentru asta!” VIDEO Playsport Live

Daniel Pancu a preluat pe piept subiectul prezenței lui Vasile Dîncu la petrecerea de titlu a celor de la CFR Cluj. Cunoscut ca un apropiat al echipei lui Neluțu Varga, Ministrul Apărării s-a opus fățiș venirii celor de la FCSB pe noul stadion Steaua.

A fost bucurie mare în Ardeal, după cel de-al cincilea titlu consecutiv câștigat de CFR Cluj. Dan Petrescu și compania nu au mai ținut cont de nimic și au scandat împotriva rivalei de la FCSB, deși antrenorul a negat între timp că ar fi participat la injurii. Gigi Becali a mai avut un motiv să vadă negru în fața ochilor. La petrecerea clujenilor a participat și Vasile Dîncu. Patronul FCSB l-a acuzat pe Ministrul Apărării pentru că s-a împotrivit primirii echipei pe noul stadion Steaua.

Daniel Pancu, de acord cu intervenția politicului în fotbalul românesc

S-a vorbit mult despre „finala campionatului”. Până la urmă nu a mai fost cazul. FCSB s-a împiedicat de Voluntari, într-un meci în care arbitrul a fost acuzat că nu a acordat offside la golul egalizator al ilfovenilor.

Mai mult, CFR Cluj și-a asigurat titlul în urma victoriei cu Universitatea Craiova, venită tot în urma unei erori de arbitraj. Mulți oameni de fotbal au pus sprjinul de care ar fi avut parte CFR pe seama intervenției politicului în fotbal.

„Nu poți lua… la toate echipele campioane de pe pământul asta, fară susținerea din afară, nu poți lua campionatul. Vorbim și de Spania, și de Italia, și de Turcia. Politicul influențează întotdeauna. Am fost întotdeauna pentru susținerea din partea politicului. Și plângeam când Rapid era în situația să nu mai fie susținută și a ajuns unde a ajuns”, a dezvăluit Daniel Pancu la Playsport Live.

În alte părti intervine Guvernul, adică direct, nuu… mai ștergi o datorie, mai ștergi câte ceva când e vorba de un club de tradiție,
Daniel Pancu, la Playsport Live.

Dan Petrescu, ținta tuturor după finalul campionatului

Dan Petrescu a fost acuzat pentru injuriile aduse celor de la FCSB, la petrecerea de titlu organizată de CFR Cluj. Antrenorul s-a apărat și a spus că nu a participat la corul general.

Petrescu a iscat multe discuții și după decizia de a nu sta pe banca echipei, la ultimul meci din campionat. CFR Cluj a pierdut cu FCSB, 1-3, cu Dan Petrescu absent de pe stadionul din Buzău.

„Eu știu că a fost bolnav. Atâta timp cât ai un certificat la îndemănă și spune că ai fost bolnav, atunci ai fost bolnav”, a mai spus Daniel Pancu la Playsport Live.

Eu îmi fac meseria unde mă duc, dar cum sunt înjurat pe Arena Naţională nu sunt înjurat nici la Dinamo. La fel când joc şi cu Craiova, nu e înjurată CFR Cluj, e înjurat Dan Petrescu. Cei de la televiziune vorbesc pentru că nu au ce face. Vorbesc acolo, bravo lor! Eu sunt aici de dimineaţă şi muncesc, îmi fac meseria.

Nu pot să aştept ca o echipă sau ca alta să mă ia, pentru că sunt puţine locuri. Sufăr când mă înjură lumea, pentru că e pe nedrept. Eu am fost în Rusia, nu m-a înjurat nimeni, am fost în Italia, nu m-a înjurat nimeni, am fost în Anglia, nu m-a înjurat nimeni. Vin în România şi mă înjură toţi. Nu ştiu care e motivul, pentru că mi-am dat viaţa pentru ţară! E un defect dacă faci ceva bun,
Dan Petrescu.