Daniela Crudu s-a apucat de fotbal. Formele vedetei i-au înnebunit pe toți. VIDEO & FOTO

Andrei Alexandra 12.10.2022, 17:16

Daniela Crudu, cunoscutul model OnlyFans, a filmat pe stadionul celor de la UTA Arad un spot publicitar pentru casa de pariuri pe care o reprezintă. Bruneta a purtat tricoul cu numărul 10 al formației arădene și a executat, cu succes, o lovitură de la 11 metri. Ce e drept, fără prea multă opoziție din partea portarului.

Daniela Crudu, de pe OnlyFans direct pe stadionul celor de la UTA Arad

Daniela Crudu a postat pe Instagram o parte din procesul de filmare a acestui spot, cu ritmuri de manele pe fundal. Postarea sa a fost extrem de apreciată de către fani, care au lăsat și o mulțime de comentarii.

De ce s-a rupt relația fostei asistente TV cu Mihai Costea

De-a lungul timpului, Daniela Crudu, care este în prezent una dintre cele mai căutate românce de pe celebra platoformă pentru adulți OnlyFans, a mai avut legături cu fotbalul. Este cunoscută relația pe care a avut-o la un moment dat cu Mihai Costea, care la acea vreme era unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB.

Relația lor a devenit extrem de mediatizată în momentul în care Gigi Becali a intervenit „brutal” și i-a cerut fotbalistului să îi pună punct, pe motiv că îi afecta randamentul din teren. Recent, Mihai Costea a dat mai multe detalii despre acest subiect și a negat mare parte din speculațiile care au fost făcute la acel moment.

Dezvăluirile fostului atacant de la FCSB

„Lucrurile astea care s-au scris, pe mine m-au tras în jos. Dacă nu era Daniela (n.r. Crudu), era alta. Nu e adevărat că eram gelos, că mă duceam la emisiune după ea. Aveam antrenamente, mă duceam acasă. Ea avea cariera ei. Nici nu prea ieșeam în cluburi. Nu eram disperați după distracții, aveam o viață liniștită, chiar dacă părea altceva. Am stat patru ani împreună. Ea n-a greșit în perioada aia cu nimic.

(n.r. Gigi Becali) nu era de acord cu relația mea cu Daniela la început. Apoi i-am explicat că e o relație serioasă și nu fac nimic greșit. La urechile patronului ajungeau niște lucruri care nu erau adevărate. I-am explicat că e o relație care nu e nocturnă, să ieșim prin cluburi și așa mai departe. Era o relație ca la oricare alți doi oameni.

(n.r. S-a zvonit că a plecat din cantonament la Sibiu cu Daniela Crudu) Nu am plecat din cantonament atunci (n.r. când era Ilie Stan antrenor), sunt alte minciuni. Ea trebuia să ajungă la Sibiu pentru o prezentare într-un local. Era marți, în cursul săptămânii, și peste două zile am intrat în cantonament, că aveam meciuri.

Ea nu a mai fost de acord să se mai ducă, chiar dacă cei de la localul respectiv făcuseră anunțuri că vine ea. Și m-am oferit să o duc și să mă întorc, că îi era urât să meargă singură. M-am dus cu ea până acolo, m-am dus la o cafea cu niște prieteni în timp ce ea avea evenimentul respectiv. Apoi, ea a spus că vrea să stea mai mult la localul respectiv. Eu i-am răspuns din start că la ora aia trebuie să plec. Nu a fost adevărat că am fugit din cantonament. Mi-am respectat… Cum să fugi din cantonament? Nu se afla?”, a spus Mihai Costea recent în cadrul podcastului „Taclale”, găzduit de cancan.ro.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe