Dănut Lupu a fost dat afară de la CS Dinamo. Problemele penale pe care le are fostul fotbalist ar fi principalul motiv

Radu Bordei 05.06.2023, 14:33
Dănut Lupu a fost dat afară de la CS Dinamo. Problemele penale pe care le are fostul fotbalist ar fi principalul motiv

Dănuț Lupu este foarte aproape să rămână fără job. Problemele cu legea pe care fostul internațional de 56 de ani le are îi afectează relația cu șefii de la CS dinamo. Aceștia vor să ia măsuri dure în cazul în care Lupu va fi condamnat definitiv.

Dănuț Lupu, ca și plecat de la Dinamo

Fostul fotbalist al celor de la Dinamo, Rapid, Panathinaikos Atena și al echipei naționale, printre altele, a fost condamnat cu executare, din cauza faptului că ar fi condus, în mai multe rânduri, sub influența alcoolului.

La data de 16 februarie 2023, magistrații Judecătoriei din Cornetu au decis condamnarea lui Dănuț Lupu la șase luni de închisoare cu executare, pentru conducere fără permis. De altfel, se pare că fostul fotbalist nu ar mai avea permis de conducere din 2001!

Decizia nu este definitivă, iar avocații lui Lupu au depus deja recurs. Acesta va fi judecat pe data de 7 iunie.

Șefii de la CS Dinamo așteaptă și ei să vadă cum se va finaliza procesul. Dar zilele sunt numărate pentru actualul director al clubului. Prosport anunță că șefii clubului sunt deciși să renunțe la colabroarea cu Lupu. Acesta este contestat și de galerie și în cazul în care sentința va rămâne, atunci Lupu va fi concediat. Chiar dacă va fi condamnat cu suspendare, probabil că Lupu va fi pus pe liber.

Prima reacțe a fostului internațional

Se pare că Lupu ar avea probleme cu legea încă din 2001, când a renunțat și la cariera profesionistă. În 2001, Lupu ar fi fost prins cu o alcoolemie mult peste medie, astfel că ar fi rămas și fără permis. De atunci, fostul fotbalist a tot încercat să rezolve probleme prin tot felul de procese.

Fostul fotbalist, acum membru în conducerea celor de la CS Dinamo, nu s-ar fi împăcat cu ideea că nu mai are permis și ar fi continuat să șofeze, astfel că a avut iar probleme cu legea. Lui Lupu i s-ar fi întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

La 23 iulie 2020, Curtea de Apel Galați l-a condamnat la șase luni de închisoare, numai că magistrații de la Cornetu au venit cu o condamnare și mai dură.

Nu știu, nu pot să vă spun eu lucrul ăsta. De aia sunt avocați, nu? Da, în primul rând regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit.

Pur și simplu mă duceam la spital.

Îmi era rău, și martorii au declarat același lucru. Acum, știți cum e în viață, chiar dacă faci anumite greșeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate…

Până la urma urmei e greșeala mea”, a spus Lupu, potrivit gândul.ro.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe