Dănuț Lupu, atac dezlănțuit la Anghel Iordănescu: ”Nu este bărbat!”. Dinamovistul se leagă de vârsta înaintată a fostului selecționer!

Catinca Giosanu 15.02.2023, 18:31
Dănuț Lupu, atac dezlănțuit la Anghel Iordănescu: ”Nu este bărbat!”. Dinamovistul se leagă de vârsta înaintată a fostului selecționer!

Dănuţ Lupu a lansat un atac de-a dreptul incredibil la adresa lui Anghel Iordănescu. Fostul fotbalist l-a atacat fără nicio reținere pe fostul selecționer al României. Team-managerul echipei CS Dinamo s-a luat de vârsta înaintată a fostului oficial. Ce îl deranjează, de fapt, pe fostul jucător de la Rapid și Dinamo.

Dănuț Lupu, atac direct la adresa lui Anghel Iordănescu

Dănuț Lupu, team-managerul echipei CS Dinamo, din Liga 3, continuă scandalul cu Anghel Iordănescu. Fostul internațional român l-a jignit într-un mare fel pe tatăl lui Edward Iordănescu. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele în public și nu par că au de gând să înceteze prea curând.

În ultimul interviu acordat presei sportive, Dănuț Lupu a lansat un atac furibund la adresa fostului selecționer. El a spus că Anghel Iordănescu nu este suficient de bărbat și că fostul oficial ezită să își asume anumite decizii.

Când nea Puiu Iordănescu o să fie bărbat și o să își asume anumite decizii, atunci poate că o să spun mai multe. Că sunt și alți foști colegi de ai mei, cei care poate că au și ei ceva de spus pe tema asta, dar nu vor să vorbească, este o altă treabă. Eu îmi asum ceea ce spun. Eu sunt mai direct. Poate că din cauza bătrâneții nu își mai aduce aminte, dar eu sigur nu am mințit.”, a afirmat Dănuț Lupu, conform celor de la prosport.ro.

”Poate că din cauza bătrâneții nu își mai aduce aminte”

Fostul jucător al celor de la Rapid a subliniat că nu vrea să intre în polemică cu Anghel Iodănescu, însă i-a adus aminte fostului selecționer că l-a anunțat titular într-un meci cu Franța, după care l-a ținut rezervă.

Nici nu s-a gândit să mă bage titular cu Franța? Hai să fim serioși! Nu vreau să intru în polemică cu nea Puiu și vreau să îi transmiteți multă sănătate. Dar, dacă totuși e să fiu răutăcios cu el, atunci întreb și eu pe unde a antrenat în afara de echipa națională? La Steaua? Ok! Pe la Rapid? Hai să fim serioși! Prin Grecia?

Vă repet: nu îmi doresc polemică. Iar ceea ce am spus de Hagi, îmi mențin părerea. Orice coleg de al meu e liber să mă contrazică și să își pună părerea, dar eu nu îl consider pe Hagi rege. Ultimul nostru mare rege a fost regele Mihai, nu Hagi.”, a mai spus Dănuț Lupu pentru sursa citată mai sus.

Urmăriți Playsport.ro și pe