Dănuț Lupu spune adevărul despre implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo!

Olteanu Ștefan 11.03.2021, 15:46
Dănuț Lupu spune adevărul despre implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo!

Recent s-a vorbit despre o posibilă revenire a lui Nicolae Badea la Dinamo, iar Dănuț Lupu a comentat subiectul. Fostul mijlocaș al „câinilor” este convins că Badea este interesat doar de propria echipă, aflată în Liga a IV a, și nu va reveni în proiectul lui Dinamo

Dănuț Lupu spune adevărul despre implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo!

Dănuț Lupu neagă orice revenire a lui Nicolae Badea la formația alb-roșie din Liga I. Fostul atacant al „câinilor” spune că singurul interes al lui Nicolae Badea este față de formația ACS FC Dinamo București, care evoluează în Liga a IV-a.
Dezvăluirile lui Dănuț Lupu vin la scurt timp după ce Nicolae Badea anunța că are un plan de salvare a echipei din Liga I.

Dacă domnul Nicolae Badea s-ar întoarce în fotbal, s-ar întoarce la echipa dânsului, pentru că aia e adevărata echipă Dinamo. Cea din prima ligă nu are nimic, palmares, marcă, nume, nimic. La fel ca la CSA și FCSB. De aia au și fugit toți cei care au vrut să cumpere clubul. Păcat că Steaua și Dinamo au ajuns așa
Suporterii nu veneau pe Dinamo pentru că nu aveau rezultate, nu din cauza arenei vechi. Când se făcea performanță, suporterii umpleau stadionul. Astea sunt doar niște motive, așa… Dacă luau campionatul de cinci ori la rând, veneau toți, stăteau și pe spitalul de urgență”, a spus Dănuț Lupu, la Radio Gold FM.

Dănuț Lupu nu crere în implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo
Dănuț Lupu nu crere în implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo

Într-un interviu exclusiv PlaySport.ro, Nicolae Badea anunța recent că s-a înscris în proiectul DDB pentru a sprijini formația din Liga I.

Nicolae Badea: „Proiectul DDB e o ancoră fragilă. E nevoie de un plan serios pentru a redresa clubul!”

Declarațiile făcute recent de Nicolae Badea îl contrazic pe Dănuț Lupu. Fostul șef de la Dinamo spune că lucrează la un plan pentru a readuce faima echipei din Liga I. Din proiectul lui Nicolae Badea face parte și Mircea Lucescu. Actualul antrenor al lui Dinamo Kiev ar urma să ocupe funcția de director al clubului.

Ce fac fanii acum e admirabil, dar proiectul DDB e o ancoră fragilă. E nevoie de un plan serios pentru a redresa clubul. Aveam o discuție cu Mircea Lucescu pentru a veni directorul clubului. Fusese de acord, dar apoi a plecat la Kiev și discuția a picat deocamdată”, a dezvăluit Badea, potrivit sursei menționate.”, spunea recent Nicolae Badea.

În planul pe care l-a realizat, Badea are și mai multe variante de a aduce finațe formației din primul eșalon.

Nicolae Badea spune că are un plan pentru a o salva pe Dinamo
Nicolae Badea spune că are un plan pentru a o salva pe Dinamo