Darius Olaru, decisiv pentru FCSB, după ce a scăpat de o accidentare horror cu CFR Cluj. Gol și pasă de gol cu Farul. FOTO

Robert Zanfir / 25.04.2022, 21:46

Darius Olaru (24 de ani) a marcat și a pasat decisiv pentru golul prin care Florin Tănase a deschis scorul pe terenul celor de la Farul Constanța. Mijlocașul lui Gigi Becali a scăpat ca prin minune de o accidentare horror în derby-ul cu CFR Cluj.

FCSB nu și-a permis niciun pas greșit cu Farul Constanța. Universitatea Craiova a avut o nouă demonstrație de forță, 4-0 cu FC Argeș, iar echipa lui Reghecampf s-a apropiat la doar un pas de echipa lui Gigi Becali.

Darius Olaru, revenire de senzație după accidentarea groaznică cu CFR Cluj

Darius Olaru a fost omul primei reprize cu Farul Constanța. Mijlocașul și-a revenit după accidentarea provocată de Susic, în derby-ul cu CFR Cluj, și a făcut ce a vrut cu Farul Constanța.

Întâi, Olaru a recuperat o minge în terenul propriu. L-a văzut excelent pe Florin Tănase și l-a lansat cu o minge lungă trimisă cu piciorul stâng. Căpitanul FCSB nu a ratat ocazia și a deschis scorul (Min.25).

Apoi, același Darius Olaru a marcat câteva minute mai târziu. Florinel Coman a alergat excelent pe partea dreaptă, l-a deposedat pe Mladen și i-a centrat perfect în fața porții. Olaru a preluat cu dreptul și a marcat cu stângul, care începe dă devină piciorul lui de bază. (Min.34).

Darius Olaru a ajuns la 8 assist-uri în acest sezon, într-un clasment în care lider este Andrei Ivan. Atacantul Universității Craiova a pasat decisiv și în victoria cu FC Argeș, 4-0, din runda 6-a.

Mijlocașul FCSB are și patru goluri marcate, în cele 32 de partide jucate. Prima repriză de la Constanța s-a terminat cu avantajul oaspeților: 3-0 pentru FCSB.

Farul – FCSB. ECHIPELE DE START:

FARUL: Aioani – Dussaut, Larie (cpt.), Mladen, De Nooijer – Radaslavescu, Artean, Grameni – G. Iancu, Moldoveanu, Pitu
REZERVE: Brănescu, Boboc, Dănuleasă, Borza, Martinovic, Purece, Ciobanu, Omoh, Sali
ABSENȚI: Ad. Petre (suspendat), Jefte (accidentat)
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Fl. Tănase (cpt.) – Cordea, Fl. Coman, Oct. Popescu
REZERVE: Vlad, Perianu, Oaidă, Edjouma, Dumiter, I. Stoica, V. Gheorghe, Musi, Mamut
ABSENȚI: Panțâru, C. Achim, Vinicius (accidentați)
ANTRENOR: Toni Petrea

Stadion: Complex Sportiv Academia Gheorghe Hagi (Ovidiu)
Arbitri: Marcel Bîrsan (Bucureşti), Mircea Grigoriu (Bucureşti), Mihai Marica (Bistriţa)