Dată dispărută, iubita lui Vladimir Putin a apărut în ipostaze indecente! Ce făcea în timp ce Rusia pregătea atacul din Ucraina e incredibil

Moldoveanu Camelia / 08.03.2022, 14:37

Alina Kabaeva (АЛИНА КАБАЕВА), iubita lui Vladimir Putin, trăiește fericită sub atenta observație a liderului de la Kremlin. Fosta gimnastă, despre care se spune că este ascunsă în Elveția împreună cu copiii președintelui Rusiei, se află la Moscova. Aceasta a fost filmată în ipostaze indecente în timp ce liderii țării ei plănuiau războiul din Ucraina.

Vladimir Putin, reacție acidă atunci când a fost întrebat de relația cu Alina Kabaeva: „Își vâră nasul năuc și fanteziile erotice în viața altor oameni”

Rusia ține foarte multe la aparențe, motiv pentru care dezinformarea și cenzura înfloresc pe zi ce trece. Cum rușii sunt rupți de realitatea de peste granițele propriei țări, fiind informați permanent în legătură cu „denazificarea” și salvarea fraților ucraineni din ghearele fasciștilor, așa și restul lumii nu poate privi peste zidurile imperiului condus cu mână de fier de către Vladimir Putin.

O informație, însă, a circulat între cele „două lumi” complet distincte. Alina Kabaeva, rusoaica cu două medalii olimpice, 14 medalii de Campionat Mondial și 25 de medalii la Campionatele Europene, s-ar fi iubit cu Vladimir Putin. Speculațiile asupra acestui amantlâc au apărut încă de pe vremea când președintele Rusiei era căsătorit cu prima sa soție, Ludmila Alecsandrova (Putin).

În 2008, publicația Moskovsky Korrespondent anunța faptul că Putin urma să divorțeze pentru a se căsători cu Kabaeva. Ulterior, ziarul a fost închis și Ludmila a mai rămas „prima doamnă a Rusiei” până la pronunțarea divorțului din anul 2014. În 2016, Alina Kabaeva a fost văzută purtând un inel pe degetul inelar. Cu toate că bijuteria a stat permanent pe mâna ei, iubita lui Vladimir Putin a evitat orice întrebare legată de inel.

Kremlinul a negat vehement de-a lungul anilor legătura lui Putin cu Alina Kabaeva. Mai mult, chiar președintele Rusiei a avut o ieșire nervoasă după ce a fost întrebat direct de o posibilă legătură amoroasă cu fosta gimnastă:

Întotdeauna am avut un sentiment negativ despre oamenii care își vâră nasul năuc și fanteziile erotice în viața altor oameni”, a spus Putin.

Vezi pe playsport.ro cum a fost trădat Vladimir Putin chiar de către tatăl iubitei Alina Kabaeva.

Iubita lui Vladimir Putin nu este dispărută!

The Sun publica în octombrie 2020 un articol exclusiv cu titlul: „FATA LUI VLAD DISPARE Fosta gimnastă cu aur olimpic, în vârstă de 37 de ani, a dispărut după zvonurile că a avut gemeni cu Vladimir Putin”.

Publicația nota următoarele:

Putin este un om extrem de discret. El și-a ascuns cele două fiice adulte sub acte de identitate false de ani de zile.

Chiar și acum, deși vorbește despre ele ocazional, nu le numește niciodată. Dacă Alina i-a născut copiii, ascunderea ei ar putea fi unul dintre cele mai puternice indicii care arată acest lucru.

Este obsedat pentru securitatea familiei sale.”

Potrivit aceleiași surse, Alina Kabaeva ar fi dispărută încă din 2018. Însă, lucrurile stau complet diferit. Svetlana Horkina, una dintre cele mai mari gimnaste ale lumii și o emblemă a sportului din Rusia, s-a fotografiat alături de Alina chiar pe final de 2021 și a postat fotografia pe Instagram. Și alte persoane s-au fotografiat în ultima vreme cu iubita lui Putin, printre care se numără: Ekaterina Sirotina (regizor, coregraf, senior antrenor al echipei naționale de juniori a Federației Ruse la gimnastică ritmică – descriere Telegram); Irina Borisovna Zenovka (coregrafă rusă care a coregrafiat pentru echipa Națională Rusă în gimnastică ritmică); Arina și Dina Averins (surorile gimnaste din Rusia), dar și mulți alți gimnaști antrenați la Moscova.

Ipostaze indecente cu „prima doamnă a Rusiei”, în timpul planificării războiului din Ucraina

Nu este de mirare că toată lumea bună a gimnasticii din Rusia se pozează cu iubita lui Vladimir Putin. Alina Kabaeva deține „Fundația Caritabilă Alina Kabaeva” și oferă, după cum scrie chiar în descrierea site-ului, „asistență familiilor nevoiașe cu venituri mici și copiilor cu dizabilități, implementează programe pentru protejarea maternității și a copilăriei, susține sportul de masă și cultura fizică.”.

Iar pe lângă muncă în folosul gimnasticii din Rusia, Alina Kabaeva se mai și distrează. Pe data 18 decembrie 2021, Lala Kramarenko, o gimnastă din Rusia în vârstă de 17 ani, a postat fotografii cu Alina Kabaeva, dar și un filmuleț în care fosta gimnastă dansează extrem de energică, la o petrecere.

Pe un Fan Page Alina Kabaeva, unul etichetat în mai multe postări chiar de către gimnasta Lala Kramarenko, apar și mai mute imagini cu de la petrecerea în care iubita lui Putin a încins ringul de dans. Cu alte cuvinte, în timp ce la Kremlin se pregătea războiul militar din Ucraina, Kabaeva era foarte implicată în petrecerile date alături de sportivii din Rusia.

Iubita lui Vladimir Putin, reacție după ce FIG a exclus Rusia și Belarus din competițiile internaționale: „Ipocrizia oficialilor de top din sport”

FIG a luat măsuri împotriva gimnaștilor din Rusia și Belarus, în contextul războiului din Ucraina. Decizia a fost anunțată prin-un comunicat oficial:

FIG a adoptat mai multe măsuri contra Rusiei şi Belarus pe 4 martie. Din data de 7 martie 2022, sportivii şi oficialii ruşi şi belaruşi, inclusiv arbitrii, nu vor mai avea dreptul se a lua parte la competiţii organizate de FIG sau licenţiate de FIG”, a precizat organizaţia.

Direct implicată în această problemă, iubita lui Vladimir Putin a ieșit în presa din Rusia pentru a transmite un mesaj puternic, condamnând decizia FIG.

Cred că nu a existat niciodată o pagină mai rușinoasă în istoria sportului mondial. Conducerea multor organizații sportive internaționale s-a angajat de mult timp în afaceri complet antisportive sub diferite pretexte. Nu s-au îngrijorat și nu au scos din competiție nicio țară care a participat la distrugerea a sute de mii de civili din Iugoslavia, Irak, Libia, Siria, dar oficialii din sport au fost foarte supărați când Rusia a decis să protejeze Donbass și Lugansk de naziști”.

Kabaeva a ținut să scoată în evidență faptul că „ipocrizia oficialilor de top din sport are o istorie lungă”.

Comitetul Olimpic Internațional a luat medaliile câștigate de la sportivii ruși care au participat la Olimpiada de la Soci și i-a descalificat pe viață. Fără nicio dovadă reală! Dar Curtea de Arbitraj pentru Sport i-a achitat pe sportivi și a obligat CIO să returneze medaliile. Una dintre aceste organizații este CIO, WADA (Agenția Mondială Antidoping – nota TASS) și alți acuzatori – și-au cerut scuze sportivilor noștri? Cum ați putut să nu observați că 28 de sportivi au fost achitați în totalitate de către instanță?” spuse Kabaeva.

De menționat este faptul că Alina Kabaeva s-a retras din gimnastică în urma unui răsunător scandal de dopaj în care au fost implicați mai mulți sportivi ruși.

Ați încercat atât de mult să umiliți rușii, ne-ați interzis simbolurile, steagul și imnul. La toate competițiile, sportivii ruși au fost examinați la microscop. Pentru trei molecule care nu afectează nimic, au fost imediat scoși din competiție. Dar încă am câștigat!” „Campion olimpic. – Succesele noastre la următoarele olimpiade au confirmat că sportul rusesc este la un nivel înalt nu din cauza dopajului și excepțiilor terapeutice, ci datorită talentului sportivilor noștri. Rusia a fost, rămâne și va fi o mare putere sportivă – și nu poți face nimic în privința asta”.

Kabaeva a comparat comportamentul conducerii sportului mondial cu utilizarea drogurilor și a dat dovadă, chiar și ea, de o dezinformare uriașă la nivelul Rusiei: „Ipocrizia oficialilor de top din sport este un drog foarte puternic. Afectează foarte mult succesul și calitatea sportului mondial. realizări”.