David Beckham s-a săturat de telenovela din familia sa. Cum vrea să rezolve conflictul cu nora Nicola Peltz

Bordei Radu 02.10.2022, 19:55
David Beckham s-a săturat de telenovela din familia sa. Cum vrea să rezolve conflictul cu nora Nicola Peltz

David Beckham este implicat într-o adevărată dramă, de care nu avea nevoie. Totul se datorează relației reci dintre soția Victoria și nora sa, Nicola Peltz. Frumoasa de 27 de ani este măritată cu fiul de 23 de ani al lui Beckham, Brooklyn.

David Beckham l-a „băgat în ședință” pe fiul lui. Ce mesaj i-a transmis norei sale

Fostul mare fotbalist este într-o situație delicată. Presa a aflat că între soția lui, Victoria și nora cuplului este un adevărat război rece. Cele două nu se înțeleg și nu vorbesc deloc, ceea ce îl pune într-o situație delicată și pe Brooklyn Beckham. Acesta este îndrăgostit până peste cap de soția lui și asta l-a pus în conflict și cu părinții lui. De aceea, David și-a convocat fiul la o discuție și i-a dat un ultimatum. Conform presei din Anglia, fostul mare fotbalist i-ar fi cerut fiului să găsească o cale ca să atenueze măcar tensiunile dintre mama și soția sa. „Gata cu drama” ar fi fost mesajul lui Beckham, obosit și el de tot acest scandal.

Familia Beckham și familia Peltz, tensiuni inimaginable înaintea, în timpul și după nunta dintre Brooklyn și Nicola

Evenimentul s-a petrecut în luna aprilie a acestui an, dar recent au ieșit la iveală tensiunile care au existat în jurul lui. Potrivit Daily Mail, totul ar fi început din cauza faptului că Nicola Peltz, devenită celebră după rolul jucat în seria „Transformers”, a fost deranjată de implicarea foarte activă a Victoriei Beckham în organizarea acestui eveniment.

Și a ales să își „pedepsească” soacra pentru acest lucru. Conform sursei citate, ea a ales o rochie de mireasă creată de Valentino, în condițiile în care aranjamentul inițial era să poarte o rochie creată chiar de Victoria Beckham. Din acest motiv, părinții lui Brooklyn s-ar fi simțit extrem de umiliți.

Tensiunile nu s-au oprit aici. Ba chiar au escaldata, în momentul în care Brooklyn a ales să facă primul dans din seara nunții cu mama sa, ci nu cu soția sa, așa cum ar fi fost normal. Conform sursei citate, Nicola Peltz a fost atât de nervoasă, încât a plecat pur și simplu de la propria nuntă. Ea a considerată că toată atenția a fost „furată” de către soacra ei.

Mai mult, Marc Anthony, cel care a cântat la acest eveniment, a fost remunerat pentru prestația sa de familia miresei. Chiar dacă este un apropiat al familiei Beckham. Chiar și așa, el a simțit nevoia să țină un discurs în care să o „ridice în slăvi” tot pe Victoria Beckham.

Urmăriți Playsport.ro și pe