„David Luiz mi-a spus asta”. Cîrjan a învățat de la supervedetele lui Arsenal. Ce i-a spus starul brazilian

Bogdan Solomon 30.06.2023, 17:28
„David Luiz mi-a spus asta”. Cîrjan a învățat de la supervedetele lui Arsenal. Ce i-a spus starul brazilian

Direct din Slovenia, unde se pregătește alături de Rapid pentru startul noului sezon, Cătălin Cîrjan a vorbit despre relația cu supervedetele lui Arsenal, cu tot cu lucrurile pe care le-a învățat în acea perioadă. Și nu sunt deloc puține.

Cîrjan a învățat de la supervedetele lui Arsenal. Ce i-a spus David Luiz

Deși nu a avut ocazia să debuteze pentru echipa mare, tânărul mijlocaș ofensiv s-a antrenat în nenumărate rânduri sub comanda lui Mikel Arteta, alături de jucătorii de talie mondială ai „tunarilor”. Cu unul dintre ei chiar a legat o frumoasă prietenie.

Este vorba despre brazilianul David Luiz, care i-a și oferit un sfat extrem de prețios pentru un tânăr dornic să bată la porțile afirmării: să muncească fără încetare, căci doar așa va putea culege roadele într-o bună zi.

„Cu foarte multe vedete am interacționat. Dar David Luiz a rămas în memoria mea. Țin minte că am făcut un meci cu echipa mare și trebuia să-l țin, la cornere. Când am ajuns lângă el, am rămas uimit. ‘Pe cine țin eu aici? A câștigat Champions League, este un fotbalist extraordinar’. Apoi, am avut onoarea să mă împrietenesc cu el, să-mi spună din experiența lui, să mă învețe pur și simplu. Mi-a zis că e foarte importantă munca. ‘Dacă muncești tot timpul, o să ți se întoarcă înapoi, înzecit!’, îmi spunea mereu”, a mărturisit Cătălin Cîrjan, conform gsp.ro.

Vrea să cucerească titlul cu Rapid și să revină la Arsenal

Cât despre planurile de viitor, lucrurile sunt cât se poate de clare. Noul mijlocaș al Rapidului își dorește să pună umărul la câștigarea campionatului, după care să revină la Arsenal pentru a-și continua drumul spre îndeplinirea celui mai arzător vis: să devină un star al fotbalului mondial.

„La Arsenal Londra am fost pe bancă de câteva ori, dar nu am jucat. Îmi doresc să revin acolo, de la anul să intru în calculele primei echipe, să joc. Am venit la Rapid ca să câștig titlul. Acum contează prezentul. Mă simt foarte bine cu grupul de aici, băieții m-au primit foarte bine și sunt fericit că sunt la Rapid.

Da, visez să fiu superstar, jucător de top adică. Doresc să mă întorc să joc acolo, la acel nivel. E visul meu, de aceea m-am dus la Arsenal, să joc pentru prima echipă. Am evoluat într-un meci amical pentru prima formație, dar eu vreau mult mai mult”, a mai spus Cătălin Cîrjan.

Urmăriți Playsport.ro și pe