David Miculescu, primele declarații după ce Gigi Becali a anunțat transferul său la FCSB: „Nu mi-au spus nimic”

Octavian Vasilescu / 30.07.2022, 20:47
David Miculescu, primele declarații după ce Gigi Becali a anunțat transferul său la FCSB: „Nu mi-au spus nimic”

David Miculescu (21 de ani) ar urma să semneze cu FCSB în zilele următoare, conform unui anunț făcut de Gigi Becali (64 de ani).

În ciuda acestor tratative, Miculescu a jucat în partida FC Voluntari – UTA, scor 3-0. La finalul partidei, David a oferit câteva declarații.

Ce spune David Miculescu despre transferul la FCSB

Miculescu a rămas rezervat după eșecul cu FC Voluntari, dar a recunoscut că își dorește să joace în cupele europene:

„Cu Petrolul am jucat fotbal, am luat cele trei puncte, iar acum am pierdut din nou în deplasare. Am văzut și eu discuțiile, știrile pe internet, dar mie nu mi s-a zis nimic oficial. Clubul UTA încă nu m-a anunțat nimic oficial.

Nu pot să vorbesc despre asta (n.r Întrebat dacă a discutat cu Gigi Becali). Șansele sunt mari, vă dați seama, dar cât sunt aici nu vrea să vorbesc despre Steaua (n.r FCSB). Pentru asta m-am apucat de fotbal, să ajung la un nivel înalt”, a spus David Miculescu, după FC Voluntari – UTA 3-0.

Jucătorul e gata să semneze cu FCSB

Decarul Miculescu (21 de ani) a disputat ultimul meci pentru UTA. FCSB a bătut palma cu „Bătrâna Doamnă” pentru transferul său.

FCSB ar urma să achite 1,7 milioane de euro pentru transferul definitiv al lui David Miculescu. UTA va încasa numai 1 milion din euro din această afacere. Așa cum Playsport a scris, clubul din Arad deține 60% din drepturile federative, iar restul de 40% aparțin de terți.

Născut în Arad, David Miculescu a strâns 106 meciuri pentru UTA. El a marcat 16 goluri pentru ” Bătrâna Doamnă”.

La naționala U21 a României, David are la activ patru selecții și un gol marcat sub tricolor.

David ar putea debuta pentru FCSB miercuri, în meciul tur cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar la Conference League. Duelul se va disputa în deplasare, iar partida retur va avea loc pe Arena Națională.