DDB, ofertă pentru un conducător important din Liga 1. I-au oferit funcția de manager

Marian Cărăvan / 15.04.2021, 23:51
DDB, ofertă pentru un conducător important din Liga 1. I-au oferit funcția de manager

Fanii din programul DDB se implică activ în viața echipei favorite. Datorită eforturilor făcute de fani, au fost plătite salarii sau au fost strînse sume importante pentru obținerea licenței. Dinamo a „trăit” datorită fanilor, întrucât acționarul majoritar Pablo Cortacero a livrat doar promisiuni. Fanii-acționari au vrut să aducă în Ștefan cel Mare un conducător important din Liga 1, căruia i-au oferit funcția de manager.

DDB, ofertă pentru un conducător important din Liga 1

Mario Nicolae este actualul manager sportiv al „câinilor”, însă nu aceasta a fost prima opțiune a fanilor din programul socios DDB. Suporterii dinamoviști au planuri mari și au țintit spre un conducător important din prima ligă, căruia i-au propus funcția deținută acum de Mario Nicolae. Fanii-acționari s-au lovit însă de refuzul politicos al celui vizat pentru o funcție de conducere în Ștefan cel Mare. Nu l-au putut aduce alături de „câinii roșii”, deși și-au dorit foarte mult acest lucru. Probabil că dacă ar fi fost alta situația de la nivelul conducerii clubului, iar Dinamo nu s-ar fi zbătut în această vâltoare, fanii ar fi putut avea succes în demersul lor.

Și ar fi fost o realizare pentru fani, mai ales că ar fi avut alături un personaj care și-a recunoscut public simpatia pentru Dinamo. Suporterii lui Dinamo au țintit spre un conducător important din Liga 1. La Dinamo ar fi putut ajunge nimeni altul decât Cornel Șfaițer, fost președinte la FC Botoșani, în prezent manager al celor de la Sepsi. Acesta a fost prima opțiune a fanilor, înainte de numirea lui Mario Nicolae, informează GSP.ro.

Managerul al celor de la Sepsi, formație angrenată în play-off-ul Ligii 1, a refuzat politicos oferta fanilor DDB.

DDB, oferta pentru un conducator important din Liga 1. Cornel Sfaiter a refuzat politicos
DDB, oferta pentru un conducator important din Liga 1. Cornel Sfaiter a refuzat politicos

Cornel Șfaițer, manager al clubului Sepsi din 2019

Fostul preşedinte al AFC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a devenit din 12 septembrie 2019 manager al unei alte prim-divizionare, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

De vreo două luni suntem în discuţii cu domnul Şfaiţer. Îmi doream să avem alături de club un om care ştie tainele fotbalului românesc şi eu cred că experienţa lui, şi onestitatea, şi modestia lui ne-a convins să mergem pe drum împreună. Vine ca manager în cadrul clubului nostru şi cred că o să fie un pilon de susţinere a clubului, pentru că ştim foarte bine că, cu cât mai mulţi piloni de susţinere are, cu atât clubul este mai important sau este mai puternic. Sperăm ca tot ceea ce a făcut în viaţa lui la Botoşani poate să realizeze şi aici”, spunea atunci Laszlo Dioszegy, patronul lui Sepsi.

Programul celor de la Dinamo în play-out

Dinamo va lupta în play-out pentru evitarea retrogradării. „Câinii” încep play-out-ul pe terenul Astrei, unde tocmai au fost învinși în semifinalele Cupei României. Meciul Astra – Dinamo e vineri, 16 aprilie, de la ora 19:30. Celelalte meciuri:

Etapa 2 (20/21/22 aprilie): Dinamo – UTA Arad
Etapa 3 (24/25 aprilie): Gaz Metan – Dinamo
Etapa 4 (27/28/29 aprilie): Dinamo – FC Voluntari
Etapa 5 (01/02 mai): Viitorul – Dinamo
Etapa 6 (04/05/06 mai): Poli Iași – Dinamo
Etapa 7 (08/09 mai): Dinamo – Hermannstadt
Etapa 8 (15/16 mai): FC Argeș – Dinamo
Etapa 9 (18/19/20 mai): Dinamo – Chindia

Clasament play-out Liga 1:

7. FC Argeș 20
8. Chindia Târgoviște 20*
9. Astra 19
10. UTA 19*
11. Gaz Metan 17*
12. Voluntari 16
13. Viitorul 16*
14. Dinamo 14*
15. Hermannstadt 13
16. Poli Iași 13*

*au beneficiat de rotunjirea punctajului