De-abia a sosit la FCSB, dar nu a ezitat să îi spună lui Dică care sunt carențele echipei

Giosanu Catinca / 01.08.2022, 09:38
De-abia a sosit la FCSB, dar nu a ezitat să îi spună lui Dică care sunt carențele echipei

Nicolae Dică s-a enervat teribil după ce echipa roș-albastră a remizat în etapa a treia din Superligă contra celor de la U Craiova 1948. Tehnicianul le-a reproșat elevilor săi că nu au știut cum să reacționeze la contraatacurile oltenilor.

Unul dintre jucători i-a atras atenția antrenorului de la FCSB cu privire la modul în care se desfășoară antrenamentele. Unde crede sportivul că ar trebui să mai lucreze roș-albaștrii.

Tamm știe unde trebuie să mai lucreze FCSB

Joonas Tamm (30 de ani), noul fundaș al celor de la FCSB, a spus ce ar trebui să îmbunătățească Nicolae Dică la formația bucureșteană. Fotbalistul din Estonia a declarat, totodată, că se simte foarte bine la echipa finanțată de Gigi Becali.

Mă simt foarte bine, n-ar putea să fie altfel. Echipa m-a primit foarte bine, fanii la fel.

Am primit multe goluri în acest debut de sezon, cred că trebuie să lucrăm la marcajul din interiorul careului. Sunt situații dificile. Astăzi nici nu știu dacă a fost sau nu penalty.

Avem un grup excelent. Suntem încrezători înaintea meciului din Conference League. Pentru asta te apuci de fotbal. Pentru presiune, pentru suporteri. E normal!”, a spus Joonas Tamm, conform gsp.ro.

Joonas Tamm a marcat primul său gol în „roș-albastru” la meciul cu U Craiova 1948, scor 1-1.

”Nu am reușit să ne închidem foarte bine”

În ciuda rezultatului, Nicolae Dică a afirmat la finalul partidei că este mulțumit de jocul elevilor săi.

O primă repriză nu foarte bună. Nu am reușit să ne închidem foarte bine. Am avut momente când ne-am dus în pressing, dar am avut probleme la contraatacurile lor, la Bauza, un jucător foarte valoros. Am avut probleme pe zona centrală și și-au creat ocazii.

Pe faza ofensivă, nu am reușit să avem posesie. În a doua repriză am reușit să îi fac să înțeleagă că trebuie să jucăm altceva. Am pus presiune, ne-am creat ocazii. Păcat că a venit acel penalty. În ultimele minute am avut 3-4 ocazii mari de a marca. Așa vreau să fie echipa mea.

Trebuie să fim încrezători, să rămânem cu lucrurile bune din a doua repriză. Craiova este o echipă bună, care se luptă pentru play-off. Azi am primit un gol de la 11 metri, dar sper să reușim să punem la punct greșelile de pe faza defensivă.”, a declarat Dică, după FCSB – U Craiova 1948.

Tehnicianul român a vorbit și despre transferul lui David Miculescu.

Îl așteptăm și pe Miculescu și pe alți jucători pentru că avem nevoie de jucători de valoare. S-a văzut și astăzi. Și patronul își dorește să mai aducem jucători, am avut discuții în aceste zile.”, a mai spus Nicolae Dică.