De când negocia, de fapt, Mihai Rotaru cu Laurențiu Reghecampf. Patronul Universității Craiova a rupt tăcerea: „Să știți și voi asta!”

Giosanu Catinca / 26.07.2021, 19:27
De când negocia, de fapt, Mihai Rotaru cu Laurențiu Reghecampf. Patronul Universității Craiova a rupt tăcerea: „Să știți și voi asta!”

Mihai Rotaru a oferit o primă reacție după ce l-a numit pe Laurențiu Reghecampf antrenor la Universitatea Craiova. Patronul Universității Craiova a rupt tăcerea. Oficialul a dezvăluit ce are de gând să facă în următoarea perioadă.

De când negocia, de fapt, Mihai Rotaru cu Laurențiu Reghecampf

La numai câteva zile de când l-a demis pe Marinos Ouzounidis, CS Universitatea Craiova și-a găsit antrenor. Laurențiu Reghecampf este noul tehnician al Științei! Soțul Aneimaria Prodan a semnat un contract valabil pe o perioadă de 2 ani și va conduce primul antrenament mâine după-amiază.

Laurențiu Reghecampf a mai fost dorit de Mihai Rotaru și în trecut. La un moment dat, chiar s-a scris că cele două părți au purtat negocieri. Totuși, după despărțirea de Marinos Ouzounidis cele mai vehiculate nume din presă au fost: Costel Gâlcă, Edi Iordănescu, Ladislau Boloni sau Corneliu Papură.

Patronul Universității Craiova a rupt tăcerea: „Să știți și voi asta!”

Concret, Mihai Rotaru l-a dorit pe Laurențiu Reghecampf în februarie, când a fost foarte aproape să-l convingă pe tehnician pentru a-l înlocui, la momentul respectiv, pe Corneliu Papură.

A fost prima noastră variantă. Să știți că înainte să semnăm cu Ouzoundis, în februarie, au fost discuții cu Reghe. Dar ce nu am reușit în iarnă, facem vara. Aseară a fost un accident, nu are ce să fie prea târziu. Dacă am pierdut a doua etapă și un meci nu are cum să fie așa major. Nu ne așteptam. Eram optimiști, convinși că vom face trei puncte. Când faci patru goluri cadou adversarului…

El era plecat din țară la momentul respectiv, era la Miami. Acolo au fost câteva probleme. Cu Laur am o relație bună. Cred că putem face lucruri foarte frumoase împreună. Stilul lui de joc e potrivit pentru echipă.”, a declarat Mihai Rotaru, într-o intervenție la Digi Sport.

În ceea ce îl privește pe Marinos Ouzounidis, acesta a fost demis de Universitatea Craiova după înfrângerea cu KF Laci, 0-1 în manșa tur a ”dublei” din turul doi preliminar al Conference League.

Am renunțat la Ouzounidis nu după trei meciuri, ci după 35 de meciuri. Nu puteam stabili când să-l dăm afară. Noi îl respectăm foarte mult pe Marinos. E un antrenor profesionist, care impune respect, doar că așteptările Universității Craiova, modul în care definim fotbalul aici, au fost diferite.

Asta nu înseamnă că a greșit cineva, doar că noi avem o altă filosofie despre ce înseamnă jocul de fotbal.”, a adăugat Mihai Rotaru, potrivit sursei anterior citate.