De câte ori trebuie să mergi la sală ca să arăți ca Dorian Popa. Artistul și-a dezvăluit secretul

Catinca Giosanu 22.06.2023, 12:21

Efortul pe care îl depune Dorian Popa pentru un corp bine lucrat, plin de mușchi, nu este unul de neglijiat, dar actorul este de părere că merită. Mulți ar vrea să arate precum vlogeerul ce a devenit cunoscut în 2011, după ce a apărut în serialul ”Pariu cu viața” alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. Acum s-a aflat de câte ori trebuie să mergi la sală ca să arăți ca Dorian Popa.

Dorian Popa și pasiunea lui pentru sala de forță

Dorian Popa arăta complet diferit la începutul carierei lui. Era foarte slab și nimeni n-ar fi zis că va ajunge să fie invidiat de atâția tineri odată cu trecerea anilor.

Cunoscutul actor a povestit în repetate rânduri că la vârsta de 16 ani era foarte complexat de aspectul lui fizic, fiind exagerat de slab și că s-a apucat intensiv de sală. Oamenii au crezut la început că Dorian stă mai tot timpul la sală. Influencerul a demontat această idee.

Cum a obținut Dorian Popa masa musculară de care se bucură acum

Masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing în cadrul A.S.E., Dorian Popa este un tip foarte serios. Vloggerul român are un ritual pe care îl respectă zilnic. El a povestit cu lux de amănunte cum a ajuns de la ”schijă” la pătrățele.

Artistul are cel puțin 4 mese pe zi, dar spune că nu îl încurcă deloc faptul că mănâncă mult, pentru că are arderile rapide.

Nu este un secret că dacă Doamne Doamne v-a înzestrat genetic cu un organism de tip ectomorf (slăbește foarte repede și pune foarte greu), este clar că veți avea de muncit foarte mult pentru a putea obține masă musculară. Pentru a avea și densitate și volum. Și atunci dacă sunteți la vârste fragede, este o regulă pe care eu mi-am impus-o. Mâncați, mâncați, mâncați. Veți obține masă musculară. În sensul că vă veți împăna, cum se spune pe românește. Însă, metabolismul vostru având niște arderi extrem de rapide veți reuși totuși să ardeți o mare parte din grăsime.”, a declarat artistul, într-un video pe YouTube.

”Este nevoie de 3-4 antrenamente săptămânale”

Faimosul actor merge la sală ori de câte ori îi permite timpul. Mulți au crezut că Dorian Popa este observat de sală, dar influencerul susține că este suficient să mergi de trei sau de patru ori pe săptămână la sală, pentru a ajunge să arăți la fel de bine ca el.

Pentru un ectomorf care se și antrenează este nevoie de cel puțin 4 mese pe zi. Dacă mi-ați permite mie să vă recomand, v-aș recomanda chiar 5-6 mese pe zi. Mare atenție, nu sunt nutriționist sau antrenor personal. Vă recomand ceea ce la mine a funcționat și ce am mai auzit eu sau citit. Ideea este să aveți 5-6 mese cât se poate de bogate în proteină. Și să vă antrenați undeva la 3-4 antrenamente săptămânale.”, a mai spus artistul.

Urmăriți Playsport.ro și pe