De ce a primit Dan Petrescu cartonașul galben la meciul cu Chindia: „A fost faultat”

Pintilie Iosif 05.12.2022, 19:45
De ce a primit Dan Petrescu cartonașul galben la meciul cu Chindia: „A fost faultat”

CFR Cluj s-a impus în duelul cu Chindia Târgoviște, scor 2-0, în etapa cu numărul 19 din Superligă.

De ce a primit Dan Petrescu cartonașul galben?

Dan Petrescu a plecat de la stadion cu un cartonaș galben în spate, după o fază ciudată. „Bursucul” a protestat după ce Claudiu Petrilă a primit un cartonaș galben.

Arbitrul a considerat că la faza din minutul 68 talentatul jucător al ardelenilor a simulat. Antrenorul lui CFR Cluj susține că a primit cartonașul galben deoarece l-a trimis pe Marius Bilașco

„Am primit (n.r. galben), pentru că Petrila când a luat galben, l-am pus pe Bilașco să-i facă poză la genunchi. A fost faultat. Și tu ai galben pentru un fault… nu știu dacă a fost în careu, dar cred că a fost în careu și apoi i-a dat galben pentru simulare.

Apoi la penalty-ul pe care l-am primit, n-am înțeles de ce nu se duc mai repede la VAR. Se duc, studiază și gata. Dacă a fost fault, dai fault, nu? Dar nu-mi place să iau prea multe galbene, pentru că voi fi suspendat și ar fi păcat, pentru că atunci când am lipsit am pierdut.

Cred că port noroc echipei și ar fi bine să fiu pe bancă. N-am înțeles la faza lui Petrila, dacă a fost în careu sau nu”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Dan Petrescu, mulțumit după victoria cu Chindia

Dan Petrescu s-a declarat mulțumit de jocul pe care l-au practicat elevii săi în victoria de duminică seară, scor 2-0 împotriva celor de la Chindia Târgoviște, însă nu s-a putut abține și și-a taxat echipa din nou pentru meciul de săptămâna trecută, FC Hermannstadt – CFR Cluj 2-3.

Antrenorul campioanei a spus că echipa sa a jucat în deplasarea de la Sibiu precum una care are obiectiv evitarea retrogradării, lucru care, din fericire, nu s-a mai repetat și împotriva Chindiei.

„E o victorie importantă, nu contează cum a fost obținută. Îmi felicit jucătorii, titularii, rezervele, pe toți. Cristi Manea e într-o formă extaordinară. Lui Kolinger i-am zis înainte să intrăm pe teren că el sau Yeboah va marca din fază fixă. Începuse ezitant, mă bucur că după gol și-a revenit.

Am studiat doar adversarul săptămâna asta. Le-am zis că nu vreau să le tai moralul, nu le-am arătat ce am făcut noi cu Hermannstadt. Dacă am fi făcut-o, arătam ca o echipă de la retrogradare”, a transmis Dan Petrescu, după CFR Cluj – Chindia Târgoviște 2-0.

Urmăriți Playsport.ro și pe