De ce nu este bine ca FCSB să joace în Ghencea. „Rivalitatea dintre suporteri poate duce la incidente” EXCLUSIV

Radu Bordei 31.03.2023, 20:23
De ce nu este bine ca FCSB să joace în Ghencea. „Rivalitatea dintre suporteri poate duce la incidente” EXCLUSIV

Suporterii FCSB de abia așteaptă ca FCSB să joace în Ghencea, dar până în acest moment nu a existat o înțelegere cu cei de la CSA Steaua. Echipei patronate de Gigi Becali i-a fost barat drumul până acum pe noua arenă. Unul din foștii jucători importanți ai celor de la FCSB crede că, în acest moment, este mai bine să rămână pe Arena Națională.

Petre Marin vrea ca FCSB să joace în Ghencea, dar nu acum. Se teme de un eventual scandal al suporterilor

Interminabilul scandal dintre FCSB și Steaua i-a divizat și pe suporteri, dar și pe gloriile clubului și chiar a creat un cadru de dușmănie care poate degenera. Acesta a fost argumentul lui Petre Marin, invitat la Playsport Live. Fostul fundaș lateral este de părere că până la o soluție finală în procese, FCSB ar fi bine să se țină departe de Ghencea.

Și pentru mine casa Stelei, că e FCSB sau cum îi zice, este Ghencea. Dar eu sper că se va rezolva și această problemă, mă uit și la Dinamo că joacă acum pe Arcul de Triumf. S-a găsit înțelegere, s-au găsit soluții.  Totuși, acum cu toate aceste rivalități între suporteri poate este mai bine să se aștepte ca să nu se ajungă la altceva. Este o ură mare în acest moment, a declarat Petre Marin.

Cu toate acestea, Petre Marin recunoaște că speră ca echipa la care a evoluat să se întoarcă pe terenul unde a cunoscut atâtea satisfacții.

Eu sper să mai văd Ghencea plină, și acum am imaginile cu Villareal în cap, când au intrat oamenii să dea zăpada cu lopata. Amintirile pe care le-am trăit acolo nu mi le ia nimeni, indiferent că am jucat la Steaua adevărată sau nu. Am făcut românii fericiți, aceste trăiri și mândria nu mi le ia nimeni, și-a amintit fostul fotbalist

Florin Talpan și CSA criticați de Petre Marin. „Este doar o Stea, joacă în Liga 1”

Fostul fundaș este șocat de procesele interminabile și situația explozivă creată în jurul conflictului dintre FCSB și Steaua. Petre Marin a făcut parte din generația „Eurofantastică” care a jucat o semifinală de cupă europeană.

M-am săturat de acest subiect. Am mai spus-o, mie nu poate să îmi ia nimeni ce am trăit, ce am simțit pe acesl teren, milioanele de suporteri care ne-au susținut și ce am realizat pentru fotbalul românesc și pentru Steaua. La mine pe contract scria Fotbal Club Steaua București. Mie îmi pare rău pentru suporteri, Steaua avea cei mai mulți, la un moment dat parcă erau 7-8 milioane. Acum s-au divizat, unii au rămas cu CSA Steaua, alții au mers cu FCSB. Asta este durerea, au ajuns oameni să se certe pentru aceste lucruri. Părerea mea este că, din punct de vedere sportiv, Steaua este echipa din Liga 1, ne-a declarat Petre Marin

Urmăriți Playsport.ro și pe